به گزارش قدس آنلاین، به نقل از روابط عمومی دادگستری، محمدحسین رحیمی زاده در حاشیه بازدید از کلاس های آموزش الزامی زوجین در آستانه ازدواج، اظهار داشت: بر اساس یک الزام قانونی به دادگستری به عنوان ناظر و بهزیستی به عنوان مجری، برگزاری کلاس های آموزش زوجین در آستانه ازدواج تکلیف شده است.
وی تصریح کرد: گرچه اجرای این قانون در کشور با کندی همراه بوده است اما بدون تردید اجرای این کلاس و محتوای آموزشی ارائه شده به زوجین میتواند نقش موثری در استحکام بنیان خانواده داشته باشد.
این مقام قضایی با اشاره به برگزاری کلاسهای آموزش و مشاورههای اجباری به زوجین دارای پرونده دعاوی خانوادگی در دادگستری، اظهار داشت: بسیاری از زوجین دارای پرونده دعاوی خانوادگی که الزام به شرکت در کلاسهای آموزشی دادگستری را دارند پس از اتمام دوره، محتوای آموزشی را بسیار مفید و اثر بخش اعلام میکنند ولی اذعان دارند که این کلاسها باید قبل از عقد و حتی در دوره دبیرستان به جوانان آموزش داده شود.
وی خاطرنشان کرد: بسیاری از زوجین در آستانه طلاق معترفند که اگر این محتوای آموزشی را قبل از ازدواج فرا گرفته بودند هرگز کارشان به اختلافات خانوادگی شدید و منجر به طلاق نمیشد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد از برنامههای جامع و تعاملات سازنده بین دستگاهی برای برای ارائه آموزشهای اثر بخش پیش از ازدواج در مقاطع و سنین مختلف خبر داد و بیان داشت: اکنون با همکاری برخی از نهادها و سازمانها، محتوای آموزشی متناسب با سنین و مقاطع و اقشار مختلف تدارک دیده شده است که در مدارس، دبیرستانها و دانشگاهها در فرصتهای مقتضی ارائه میگردد و اجرای دوره آموزشی الزامی مهارتهای زندگی پیش از عقد زوجین در آستانه ازدواج آخرین راهبرد اشاعه این محتوای آموزشی است.
وی یادآور شد: بسیاری از انحرافات اجتماعی و تخلفات و جرائم، ناشی از انحطاط نظام خانواده و گسست اجتماعی و ناکامیهای ناشی از آن است که در جامعه شکل میگیرد که از این رو تلاش برای استحکام بنیان خانواده به عنوان یکی از اصلیترین نهادهای اجتماع، تلاشی مقدس و در خور احترام است.
رحیمیزاده، زندگی زناشویی را هنر مدیریت ارتباطات و تدبیر مشکلات و موانع دانست و گفت: انسان موجودی دارای اراده است و میتواند با مدیریت مسائل مختلف در زندگی، حرکتی رو به تعالی را برای خود رقم بزند.
انتهای پیام/
نظر شما