تحولات لبنان و فلسطین

محمد علی الفت‌پورگفت: در سال‌های اخیر مقام معظم رهبری نسبت به مساله نفوذ حساس بوده و توصیه‌هایی مکرر کرده‌اند. البته نفوذ مساله ‌ای تازه نیست قبل از انقلاب نفوذ به گونه‌ای دیگر مطرح بوده است.

تاریخ نفوذ در جمهوری اسلامی/ نفوذ در معاون اولی ریاست جمهوری تا نهاد امنیتی

به گزارش گروه فرهنگی قدس آنلاین، محمد علی الفت پور نویسنده کتاب «نقاب‌ها، جریان‌شناسی نفوذ در تاریخ جمهوری اسلامی ایران» در گفت‌وگو با خبرنگار تاریخ خبرگزاری فارس، با اشاره به مشکلات ۱۴ ماهه این کتاب برای دریافت مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: به دلیل تفاوت نگاه سیاسی نویسنده با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انتشار این کتاب با مشکلاتی همراه بود در حالی که کتاب براساس اسناد آشکار کتابخانه‌ای نوشته شده است که خود وزارت فرهنگ ارشاد و فرهنگ ارشاد اسلامی مجوز چاپ به آن داده است. 

وی با اشاره به غرض‌ورزی که در دادن مجوز به کتاب بود گفت: در جریان ممیزی کتاب گفته شده است برخی نهادهای امنیتی ملاحظاتی دارند. این در حالی است که آقای روحانی در دوران نامزدی  انتخابات ریاست جمهوری مکرر تاکید کرد قصد دارد  چوب امنیت را از سر فرهنگ بردارد. وزارت ارشاد تاکید داشت سه فصل از کتاب در فرصت ۱۴ ماهه حذف شود.

الفت‌پور با اشاره به اهمیت مساله نفوذ مهم و تاکیدهای رهبر انقلاب، گفت: در سال‌های اخیر مقام معظم رهبری نسبت به مساله نفوذ حساس بوده و توصیه‌هایی مکرر کردند و ابعاد مختلف نفوذ را نیز بیان کردند. البته نفوذ مساله ‌ای تازه نیست قبل از انقلاب نفوذ به گونه‌ای دیگر مطرح بوده و بعد از انقلاب نفوذ شکل متفاوت پیدا کرده است و متاسفانه از مساله نفوذ و استحاله ضربات گوناگونی به کشور وارد شده است. 

وی گفت: این کتاب ۶ فصل دارد که در فصلی به ماجرای نفوذ  قبل از انقلاب پرداخته شده است که اتفاقا جزو فصل جذاب کتاب است. همه انتقادات جدی که از نفوذ دشمن در جمهوری اسلامی ایران وجود دارد و لی ما نسبت به قبل از انقلاب جلوتریم. قبل از انقلاب هیچ نماینده، نخست‌وزیر و پادشاهی بدون اینکه با خارجی‌ها ارتباط داشته باشد فرصتی برای اینکه بر مسند امور قرار بگیرد نداشت. 

الفت‌پور ادامه داد: در حال حاضر ۱۰۰ درصد این فضا برگشته است اما دشمن بیکار ننشسته است، حضرت امام می‌گوید:  دشمن برای مقابله با جمهوری اسلامی دو حربه دارد، نخست حربه زور و ارعاب است و دیگری حربه نفوذ و استحاله. حربه زور و ارعاب نتیجه نداده است و حضرت امام به مساله نفوذ هشدار داد. 

وی ادامه داد: دشمن برنامه‌ریزی‌های گوناگون برای نفوذ انجام داده است که متاسفانه در سال ‌های اخیر نتیجه داده است و دشمن در شریان‌های مختلف سیاسی،‌اجتماعی و اقتصاد ما به طور مستقیم یا غیرمستقیم یا با استحاله نفوذ کرده و محاسبات مسئولان را تغییر داده است و بسیاری از مشکلاتی که در حال حاضر با آن مواجه هستیم نتیجه نفوذ و استحاله است. 

الفت‌پور با بیان مثالی درباره نفوذ گفت: مارشال تیتو رئیس‌جمهور یوگوسلاوی مشاوری داشت که بعد از سی و اندی سال متوجه می‌شوند نفوذی است و از او پرسیدند در این سال‌ها چه کار می‌کردید که می‌گفت زمانی که قرار بود کارهای خوب انجام شود سعی می‌کردم در انجام شدن آن تاخیر بیندازم و با همین تاخیر انجام کار خوب،  اجرای اولویت‌های کشور دچار  وقفه می‌شد.

وی ادامه داد: دشمن در پی تغییر اولویت‌ها در مسائل کشور است و کسانی که در پی مسائل حاشیه‌ای و سیاسی هستند یا غافل‌اند یا در زمین دشمن در حال فعالیت هستند. مساله انتصابات در کشور باید جدی گرفت این کشور از انتصابات ضربات جدی خورده است. نفوذ دوتابعیتی در کشور مشکلات فراوانی را ایجاد می کند.

الفت‌پور ادامه داد: در تابستان ۶۰ بعد از اعلام جنگ مسلحانه سازمان مجاهدین خلق در ۳۰ خرداد ۶۰ عملیاتی طراحی شد به نام قطع‌الراس و در این عملیات سازمان در پی این بود تا پایان آن سال رهبران نظام اسلامی را ترور کند تا به زعم خود کار نظام را پایان دهد و پنج عملیات طراحی کرد و در این عملیات موفق بوده است، نخستین عملیات انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی در هفت تیر بود که رئیس قوه قضاییه و هفتاد و دو تن از مسئولین کلیدی را به شهادت رسیدند. دومین عملیات انفجار دفتر نخست‌وزیری در ۸ تیر ۱۳۶۰ توسط نفوذی به نام کشمیری بود که سازمان شهید رجایی و یک تعدادی از اعضای دولت را به شهادت رساندند. 

وی ادامه داد: از دیگر نفوذی‌های سازمان عباس زری‌باف است که در اطلاعات سپاه نفوذ کرد و ضربات کاری به جریان اطلاعاتی کشور می‌زند. جواد قدیری نیز عامل نفوذی سازمان در کمیته‌های انقلاب است که عامل انتقال بمب‌ها در ماجرای ترور آیت‌الله خامنه‌ای است . کاظم افجعی نیز نفوذی دیگر است که در زندان اوین نفوذ کرد و شهید کچویی را ترور کرد و قصدش ترور شهید لاجوردی بود که موفق نمی‌شد و به این ترتیب همه رهبران اصلی کشور مورد هدف قرار می‌گیرند. 

الفت‌پور با بیان اینکه باید از تجربه‌های تاریخی استفاده کنیم تا دوباره نخواهیم در این برهه حساس دچار مشکلات شویم و هدف من این است که جوانان با جریان نفوذ آشنا شوند، اظهار داشت: به طور مثال از دیگر جریان‌هایی که در کشور نفوذ کرده‌اند جریان شیرازی ها است که جریان لندن نشین‌اند. دو بخش از کتاب من به نفوذ در زمان احمدی‌نژاد برمی‌گردد که در حد معاون رئیس‌جمهور نفوذ کرده‌اند برای درک نفوذ احمدی‌نژاد سال ۹۴  با احمدی‌نژاد سال ۸۴ مقایسه کنید تا تاثیر این نفوذی‌ها مشخص شود.

وی ادامه داد: در بخش دیگر به نفوذ در دانشگاه پرداختیم که برخی از اساتید نماد ما نمی‌توانیم هستند و در مقابل جریان تولید علم بومی کشور ایستاده‌اند مانند آقای سریع‌القلم و جریانی دیگر نفوذ در مساله عباس امیرانتظام خودش را نشان داد. آقای امیرانتظام با سیاه ارتباط داشته است و هنوز چهل سال از انقلاب نگذشته است برخی از آدم‌هایی که ارتباطی جدی و موثری که با جریان بیگانه داشته و اطلاعات جابجا کرده با عنوان قدیس نام می‌برند و اسناد و مدارک جاسوسی امیرانتظام وجود دارد و مشخص و مبرهن است. 

الفت‌پور در پایان خاطرنشان کرد: مساله‌ جدی دیگری که در کتاب ثابت کردیم این است که سازمان فرقان مستقل نبود و عروسک دست سازمان مجاهدین خلق بود و اسنادی هم وجود دارد که موسس فرقان در راهپیمایی‌های سازمان مجاهدین خلق شرکت می‌کرده است و پلاکاردهای سازمان را در دست می‌گرفته و زمانی که خانه‌اش مورد بازرسی قرار گرفت همه کتاب‌های سازمان در آنجا بود و این مثال‌ها برای این است که جوانان به اهمیت نفود و جریان سالم پی ببرند و جمهوری اسلامی به لطف خدا و درایت رهبری مسائل و مشکلات کشور را حل کنند. 

منبع: فارس

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.