تحولات لبنان و فلسطین

سرپرست وزارت رفاه از برگزاری جلسه‌ای با حضور وزیر بهداشت، رئیس مجلس و بانک مرکزی خبر داد و گفت: برای تأمین لوازم بهداشتی و تجهیزات پزشکی که امروز دغدغه بسیاری شده، ۳.۵ میلیون دلار تخصیص داده خواهد شد.

تخصیص ۳.۵ میلیارد دلار برای تأمین لوازم بهداشتی و پزشکی/۲۷ قلم کالای اساسی با ارز دولتی تامین می‌شود

به گزارش گروه اجتماعی قدس آنلاین، انوشیروان محسنی بندپی در حاشیه مراسم تجلیل از بازنشستگان نمونه کشوری که در باغ کتاب برگزار شد، در پاسخ به این سؤال که در حال حاضر برخی اقلام پزشکی و بهداشتی مانند پوشک با کمبود مواجه شده، گفت: از دغدغه‌های وزیر بهداشت این موضوع بوده، به همین دلیل جلسه‌ای با حضور وزیر بهداشت، رئیس مجلس و بانک مرکزی برگزار و برای تأمین اقلام ضروری بهداشتی و پزشکی بحث شده است. 

وی ادامه داد: در این جلسه قرار شد با تأیید وزارت بهداشت، اقلامی که در گروه پزشکی قرار گیرند، ارز دولتی به آنها تخصیص یابد، به این منظور ۳.۵ میلیارد دلار اعتبار درنظر گرفته می‌شود و شاید هم رقمی در هفته‌های آینده به آن اضافه گردد. 

وی از دغدغه‌های بازنشستگان را حمایت اجتماعی، سفرهای زیارتی، برخورداری از وام یاد کرد و گفت: براساس تکلیف قانون ششم توسعه، همسان‌سازی حقوق باید محقق شود که به این منظور برآورد شده ۶ تا ۷ هزار میلیاردتومان پول نیاز است که با وضعیت فعلی، چند مرحله‌ای باید انجام شود. 

بندپی، تأمین اشتغال را یکی از دغدغه‌های دیگر خانواده‌های بازنشسته برای فرزندانشان عنوان کرد و گفت: بحث صیانت فرزندان این خانواده‌ها از آسیب‌های رو به رشد نیز دیگر دغدغه عنوان شده از سوی این خانواده‌هاست. 

وی بر ایجاد اشتغال فراگیر و پایدار به عنوان یکی از سیاست‌های اصلی وزارت رفاه تأکید کرد و افزود: در مرحله اول، آسیب‌شناسی بحث بیکاری و اشتغال است و در مرحله دوم، روان‌سازی اتفاق می‌افتد که با دادن وام‌های اشتغال با سرعت بیشتر است. 

سرپرست وزارت رفاه گفت:‌یک و نیم میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی و ۶ هزار میلیارد تومان از سوی بانک‌های عامل، منابعی است که قرار است برای سرعت بخشیدن به اعطای وام‌های اشتغال تخصیص یابد. 

وی گفت: در این صورت در سال ۹۷ برای حدود ۸۰۰ هزار نفر شغل ایجاد خواهد شد و این امر براساس سامانه‌ای است که در شهرستان‌ها راه‌اندازی شده، این در حالی است که براساس قانون موظفیم برای ۹۵۰ هزار نفر شغل ایجاد کنیم. 

سرپرست وزارت رفاه، تأمین بسته خدمات سلامت در حوزه بیمه پایه و تکمیلی را از دیگر برنامه‌های وزارتخانه عنوان کرد و گفت: مدیریت اقتصادی در صندوق بازنشستگی را به سمتی بایدببریم که مشغول بنگاه‌داری نشویم بلکهبه سمت فرابورس برویم، کارها با شفافیت جلو برده تا بازنشستگان عملکرد ما را ببینند چرا که مسئولان امانتدار سرمایه‌های آنان هستند. 

سرپرست وزارت رفاه با اشاره به دو برنامه جدی دولت برای رفع دغدغه‌های مردم گفت: در یک برنامه قرار شده با توجه به افزایش قیمت، ۲۷ قلم کالای اساسی با ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی دراختیار مردم قرار گیرد.

بندپی تصریح کرد: برنامه دوم، حمایت اجتماعی از گروه‌های ویژه است که شامل پنج دهک جامعه می‌شود، این افراد تحت حمایت کمیته امداد، بهزیستی، خانواده‌های بازنشسته‌ای که زیر ۲ میلیون حقوق می‌گیرند، خانواده بیماران صعب‌العلاج و حتی شاغلانی که حداقل حقوق‌بگیر هستند. 

وی در پایان گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یک وزارتخانه اجتماعی بوده و صندوق تأمین اجتماعی و بازنشستگی اگر به سمت بنگاه‌داری رفته، هدف آن مراقبت و حمایت اجتماعی از جامعه هدف خود است. 

منبع: فارس

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.