به گزارش قدس آنلاین به نقل از سایت خبری کمیته امداد، فرزند مددجوی تحت حمایت کمیته امداد شهرستان تفت که به عنوان مهاجر جنگی همراه با خانوادهاش به یزد مهاجرت کرده است، گفت: پس از وقوع جنگ تحمیلی عراق علیه ایران بخش قابلتوجهی از جمعیت شهرهای آبادان، خرمشهر و دشت آزادگان از خانه و کاشانه خود که در مناطق جنگی قرار داشت به مناطق مختلف کوچ کردند و از آن زمان تاکنون در شهرستان تفت سکونت داریم.
محمد افزود: تحصیلات خود را تا دیپلم در شهرستان تفت ادامه دادم، به دلیل ناتوانی در پرداخت مخارج دانشگاه از ادامه تحصیل بازماندم و برای امرار معاش خود به کارهایی نظیر بنایی، کارگری و شاگردی روی آوردم.
وی تصریح کرد: در سن ۲۰ سالگی ازدواج کردم و بعد از مدتی خداوند فرزندی به ما عنایت کرد، در پرداخت اجارهبهای منزل و مخارج همسر و فرزندم دچار مشکل بودم، پنج سال به عنوان کارگر در کارخانه بافندگی مشغول به کار بودم و به دلیل مشکلات جسمانی ازآنجا خارج شدم.
این مددجوی کارآفرین گفت: به شاگردی در مغازه پردهدوزی مشغول شدم و با حقوق ماهیانه ۱۵۰ تا ۵۰۰ هزار تومان زندگی خود را اداره میکردم، پس از گذشت پنج سال شاگردی در مغازه توسط یکی از نزدیکان متوجه ارائه تسهیلات قرضالحسنه اشتغال کمیته امداد به افراد نیازمند شدم و تصمیم گرفتم با دریافت وام از این نهاد مغازهای به صورت مستقل برای خودم ایجاد کنم.
وی خاطر نشان ساخت: بهمنماه سال ۹۳ پس از دریافت ۱۵ میلیون تومان وام اشتغال از کمیته امداد مغازهای اجاره کردم و با خرید چرخ خیاطی و وسایل موردنیاز مشغول به کار شدم، در اوایل کار مشکلاتی وجود داشت اما پس از گذراندن سختیها توانستم با اضافه کردن پارچه و به کار گرفتن یک شاگرد ثابت و ۲ شاگرد به صورت ساعتی به کار پردهدوزی خود رونق دهم.
محمد که در حال حاضر بهطور متوسط ماهیانه چهار میلیون تومان درآمد دارد، افزود: یک دستگاه وانتبار برای حمل بار و انتقال لوازم موردنیاز مغازه تهیه کردم و موفق شدم سرمایهٔ مغازه خود را از ۲۰ میلیون تومان به ۱۰۰ میلیون تومان افزایش دهم و میزان فعالیت خود را با مغازهای که قبلاً در آن شاگردی میکرد همسطح کنم و امیدوارم با توسعه کار خود برای تعداد دیگری از جوانان ایجاد اشتغال کنم.
انتهای پیام/
نظر شما