به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، حبیب نادیان معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سالانه حدود ۳۰ میلیون تن با هزینه ای در ۶ هزار میلیارد تومان قیر در آسفالت ریزی راه ها استفاده می شود.
وی با یادآوری اینکه که ۳۵ درصد از هزینه آسفالت راه ها قیر تشکیل می دهد افزود: همراه با توجه کیفیت قیر باید به بهبود کیفیت زیرسازی هم بیش از گذشته توجه کرد و فقط نباید بر اهمیت آسفالت روسازی راه ها متمرکز بود.
نادیان افزود: ناظران و پیمانکاران دستگاه ها کیفیت مناسب آسفالت را ناشی از کیفیت قیر می دانند. در حالی که این طور نیست آسفالت ریزی ارکانی دارد که باید همه اجزا و ارکان آن را با هم در ارزیابی کیفیت آسفالت ریزی راه ها در نظر گرفت آنوقت می توان گفت که آسفالت ریزی راه مناسب بوده است و درشرایط اقلیمی متفاوت استان ها کارکرد با دوامی هم خواهد داشت.
معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان گفت: اگر این مراحل تولید آسفالت و اجرای آن و نیز زیرسازی به درستی انجام نشود زحمات تولید کنندگان قیر به هدر خواهد رفت. پس ناظران و پیمانکاران باید در ارزیابیهای خود همه این مسایل را با هم در نظر بگیرند تا آسفالت ریزی با کیفیت در جاده ها و راه های استان شاهد باشیم.
انتهای پیام/
نظر شما