به گزارش قدس آنلاین، به گزارش دکترفرناز عباسی مقدم با بیان این مطلب افزود: کبد چرب جزو بیماریهایی است که در کشورهای در حال توسعه و توسعه یافته گسترش یافته است.
وی با بیان اینکه از کبد چرب به عنوان بیماری خاموش یاد میشود، افزود: بیتحرکی، زندگی ماشینی، عدم رعایت سبک صحیح تغذیه، چاقی، دود سیگار، مصرف بیرویه دارو و سندروم متابولیک از عوامل مستعد کننده افراد در ابتلا به کبد چرب است.
این مشاوره تغذیه خاطر نشان کرد: کبد چرب در مراحل اولیه بدون نشانه است اما با پیشرفت بیماری کاهش وزن و اشتها، احساس خستگی، درد در ناحیه راست شکم در فرد مبتلا مشاهده میشود که فرد با مراجعه به پزشک و انجام آزمایشهای بیوپسی و فیبرواسکن باید اقدامات درمانی لازم را انجام دهد.
این مشاوره تغذیه یادآور شد: مواد مضر برای کبد چرب عبارتند از نان سفید، پاستا، گوشت قرمز، شکر و مواد غذایی فرآوری شده از قند و شکر. بنابراین توصیه میشود افراد با رعایت سبک صحیح تغذیهای، ورزش کردن، پیادهروی تند به مدت حداقل ۳۰ دقیقه، استفاده از مواد غذایی سالم همچون ماهی و گوشت سفید، سبزیجات و میوهها از ابتلا به کبد چرب پیشگیری کنند.
پایان پیام/
نظر شما