به گزارش گروه ورزشی قدس آنلاین، حدود ۴۰ روز پیش بود که روزبه وثوق احمدی، رئیس کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال به دلایلی که هیچگاه به شکل دقیق اعلام نشد از سمت خود استعفا کرد و به فعالیت خودش در این فدراسیون پایان داد اما با گذشت ۴۰ روز از پایان فعالیت این کمیته، وضعیت کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال هنوز مشخص نیست. تمام همکاران و معاونان وثوق احمدی نیز همزمان با وی استعفا کردند تا عملا در این مدت این کمیته به طور کامل تعطیل باشد. اگر چه این خبر اوایل آبان ماه رسانهای شد اما عملا از ۲۰ مهر خبری از فعالیت اعضای کمیته تعیین وضعیت نبود.
کمیته تعیین وضعیت در سال گذشته یکی از فعالترین و در عین حال تاثیرگذارترین ارکان قضایی فدراسیون فوتبال به شمار میرفت که در راستای شفاف سازی مطالبات بازیکنان و مربیان همچنین بدهی باشگاه ها تلاش گسترده و دقیقی انجام داد. این فعالیتها منجر به احقاق حقوق بسیاری از طلبکاران شد اما به دلایل نامشخص روزبه وثوق احمدی به کار خودش پایان داد و با اعلام استعفا رسما کنارهگیری کرد.
روز ۶ آبان یعنی حدود ۲۲ روز فدراسیون فوتبال اطلاعیهای صادر و اعلام کرد «فعالیتهای مربوط به کمیته تعیین وضعیت مطابق برنامههای قبلی با انتخاب مسئول جدید در روز دوشنبه هفته آینده در فدراسیون فوتبال تداوم خواهد یافت.» این اتفاق اما هنوز رخ نداده است.
اسماعیل حسنزاده رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال دو روز پیش در مصاحبه با سایت فدراسیون فوتبال تاکید کرد که موضوع برخی از پروندههای مراجعان به این کمیته ارتباطی به مسائل انضباطی ندارد و باید در کمیته تعیین وضعیت بررسی شود اما سوال این است که با توجه به شرایط موجود، شاکیان چگونه میتوانند به کمیته بدون مسئول و سردرگم تعیین وضعیت مراجعه کنند؟
حقیقت این است که طبق روال گذشته همچنان بسیاری از بازیکنان، مربیان و باشگاهها به دنبال طرح شکایت یا پیگیری خواستههای خودشان هستند اما در شرایط مبهم این روزهای فدراسیون فوتبال طبیعتا تکلیف کمیته تعیین وضعیت هم مشخص نیست و تدبیری برای این موضوع اندیشیده نمیشود.
شاید لازم است حداقل فدراسیون فوتبال در این خصوص اطلاع رسانی کند که مراجعان کمیته تعیین وضعیت باید چه کرده و به کدام بخش مراجعه کنند تا بتوانند حقوق قانونی خودشان را پیگیری کنند.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/
نظر شما