به گزارش قدس آنلاین ، سید جواد حسینی سه شنبه شب در جلسه شورای اداری قوچان در جمع مدیران دستگاههای اجرای شهرستان اظهار کرد:نزدیک به۲۸ هزار مکان مقدس ، ۳۳ بقعه متبرکه و یک هزار مقبره و امام زاده در خراسان رضوی وجود دارد که ۱۰ هزار اثر تاریخی و فرهنگی با قابلیت ثبت ملی و بین المللی در این استان وجود دارد که یک هزار و ۵۰۰ اثر ثبت ملی شده است.
وی افزود:مشهد به عنوان قطب گردشگری دینی به شمار می آید و از ۳۴۰ میلیون گردشگر دینی در دنیا ۳۱.۵ میلیون نفر در سال گذشته به مشهد سفر کرده اند و برای افزایش ضریب ماندگاری بیشتر باید علاوه بر زیارت به حوزه های تاریخی، فرهنگی، ورزشی ، سلامت و علمی توجه شود.
سرپرست معاونت زیارت استانداری خراسان رضوی ادامه داد: ۵۶ درصد مراکز اقامتی و ۵۱ درصد ظرفیت حمل و نقل کشور در مشهد قرار دارد و در سال ۹۵ از اقتصاد زیارت سهم ۹ هزار میلیارد تومانی داشتیم که ۲ هزار تا ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان آن مربوط به سوغات بوده و از این میزان ۷۰درصد آن کالای خارجی و ۲۰درصد کالای قاچاق به خود اختصاص دادند.
وی گفت:در دنیا ۱۰درصد عایدات گردشگری را گردشگری سلامت به خود اختصاص داده و هر گردشگر سلامت ۴ برابر گردشگر معمولی ارزش افزوده ساز است واین در حالی است که بهترین بیمارستانهای خاورمیانه در مشهد قرار دارد که ۱۲ مرکز درمانی به صورت VIP بوده و در سال گذشته به ۲۰ هزار نفر بستری و یک صد هزار نفر سرپایی در حوزه گردشگری سلامت خدمات درمانی ارائه شده است .
حسینی تاکید کرد: سند راهبردی جامع زیارت در خراسان رضوی تدوین شده است و در این سند ۱۰ راهبرد، ۳۷ سیاست، ۱۴۱ برنامه و ۸۲۵ پروژه تعریف شده که بخشی از آن اجرا ، برخی در دست اقدام و برخی در آینده اجرایی خواهد شد .
وی اضافه کرد: در حال حاضر برنامه عملیاتی استان در سالجاری بر مبنای این سند جامع است که دو هدف کلان استانداری، ۵ هدف کلی ، ۱۷ هدف عملیاتی، ۲۳ برنامه و ۵۳ فعالیت در آن دیده شده است.
منبع : مهر
انتهای پیام
نظر شما