مدیر امور حقوقی معاونت خدمات شهری شهرداری مشهد افزود: وجه مهم اینگونه طرحها بهرهگیری از ظرفیتهای مردمی و دینی بوده که این امر خود ضامن استمرار و قوام طرح است.
وی عنوان کرد: دو سوم از اعضای شرکتکننده در طرح مردمی و از بستر اجتماع است که در قالب طلاب و نیروهای ستاد اجرایی امر بهمعروف و نهی از منکر هستند.
سروی گفت: تاکنون برخی از کارشناسان منتخب سازمان آتشنشانی، مدیریت پسماند و مناطق ثامن، 7 و 8 در این طرح بهعنوان ضابطه قضایی شرکت کردهاند.
مدیر امور حقوقی معاونت خدمات شهری شهرداری مشهد افزود: شهروندان با مشارکت در این طرح میتوانند از بروز هرگونه ناهنجاری در سطح شهر از قبیل ایمنی ساخت و ساز، جمعآوری یا تفکیک زباله و سد معبر با استفاده از فرآیندهای نرم و فرهنگ ساز جلوگیری کنند.
وی خاطرنشان کرد: در اجرای این طرح معاونت خدمات و محیط زیست شهری شهرداری مشهد و ستاد اجرایی امر بهمعروف و نهی از منکر یکپارچه شدهاند که این خود بسیار مبارک است و مساعدت بدنه مردمی نیز میتواند در رفع ناهنجاریها و تخلفات شهری گامی موثر و ماندگار باشد.
سروی درخصوص محدوده اجرای طرح بیان کرد: این طرح در گام اول در محدوده مرکزی و پیرامونی حرم مطهر (گستردهتر از منطقه ثامن شهری) اجرا میشود که از لحاظ اهمیت، پیشانی مشهد بوده و عمده زائران و گردشگران در صورت اجرای صحیح طرح از آن بهرهمند میشوند.
مدیر امور حقوقی معاونت خدمات شهری شهرداری مشهد تصریح کرد: چشمانداز مکانی طرح کل شهر مشهد است و بهلحاظ زمانی نیز محدودیتی وجود ندارد، افق پیش روی طرح این است که مراودات قانونی و قضایی بهحداقل برسد و کاهش تخلفات شهری بهیک مطالبه عمومی و مذهبی بدل شود.
انتهای پیام/
نظر شما