به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان محمدمهدی شهیدی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اظهار داشت: یکی از اقداماتی که در دولت یازدهم و دوازدهم شاخص انجام شده بخش توجه به روستاها است به ویژه در بخش شبکههای توزیع برق که قدمت چندین ساله دارد.
شهیدی افزود: از اوایل انقلاب جهاد سازندگی عمدتاً عهدهدار رسیدگی به وضعیت برقرسانی روستاها بود که از اوایل سال ۷۷ این امر به وزارت نیرو محول شد، متاسفانه خلأیی داشتیم که هیچ اعتباری برای بحث اصلاح شبکهها اختصاص داده نمیشد.
وی ادامه داد: تا سال ۸۶ که شرکتهای توزیع مستقل شدند و زیر مجموعه توانیر قرار گرفتند، بخش اعتباری خاصی برای روستاها لحاظ نشده بود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان عنوان کرد: از سال ۹۲ تا ۹۶ ما حدود ۲۰ میلیارد تومان در بخش اصلاح شبکههای روستایی در استان هزینه کردیم که سهم نهاوند از این میزان ۳.۵ میلیارد تومان بوده است که از محل عوارضی بود که ما مصوبه مجلس را داشتیم ۵۰ ریال برای هر کیلووات ساعت که طی سال ۹۷ به ۸ درصد انرژی فروش رفته مشترکین روستایی و کشاوزی اصلاح شد.
وی با بیان اینکه علاوه بر اعتبارات عوارض، اعتبارات داخلی نیز برای روستاها پیشبینی شده است، بیان داشت: این اعتبارات به طور عمده در بخش اصلاح شبکههای برق روستایی است.
شهیدی با بیان اینکه امید است با اقداماتی که انجام میگیرد مشکلات روستاها رفع شود، افزود: نگاهها نگاه مثبتی به کار است که با تداوم اقدامات انجام شده امید است مشکلات روستاها کمتر و شبکهها استاندارد شود.
وی با بیان اینکه مطالبات ما از مشترکین استان همدان ۱۲۰ میلیارد تومان است، ادامه داد: از این میزان ۳۰ میلیارد تومان مطالبات ما در بخش روستاها است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان اظهار داشت: وصول مطالبات در بخش مناطق شهری ۹۶ درصد و در بخش روستایی حدود ۸۰ درصد است.
وی تصریح کرد: اگر فرمانداران بحث مطالبات ما را از روستاها تأمین کنند، تلاش میکنیم ابتدا در روستاهایی که وصول آنها بالاتر است هزینه کنیم تا مشکلاتی که در ضعف ولتاژ و روشنایی و... وجود دارد به صورت یک برنامه جهادی طی امسال و سال آینده پیگیری و اجرایی شود.
همکاری شرکت توزیع برق استان همدان در جابجایی تیرهای برق بسیار خوب بود
مراد ناصری فرماندار نهاوند با اشاره به جابجایی تیرهای برق که از مطالبات بهحق مردم بود که بخشی مردم را نسبت به دولت گلهمند کرده بود، اظهار داشت: همکاری شرکت توزیع نیروی برق استان همدان در این زمینه بسیار خوب بود.
ناصری با اشاره به روشنایی سراب گیان نیز افزود: از سرچشمه تا شهر حدود ۴ کیلومتر بود که تاریکی آن موجب احساس ناامنی و گردشگری را سخت میکرد که با کمک شرکت توزیع نیروی برق استان پروژه روشنایی این سراب اجرایی شد.
وی ادامه داد: همچنان نیازمند همکاری مجموعه توزیع برق برای جابجایی تیرهای برق در روستاها و تأمین روشنایی مسیر گیان و گاماسیاب شهرستان نهاوند هستیم.
جذب ۱۰۰ درصدی اعتبارات شهرستانی توسط مدیریت توزیع برق نهاوند
رضا شیردره مدیر توزیع برق نهاوند نیز در ادامه ضمن تشکر از مساعدتهای مدیرعامل توزیع برق استان و فرماندار نهاوند اظهار داشت: یک روز در هفته به همراه فرماندار نهاوند روستاگردی را داریم که در این سرکشیها مشکلات روستاها بررسی و پیگیری میشود که مصوبات خوب و اجرایی داشته است.
شیردره با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد مصوبات مربوط به برق انجام شده است، گفت: در حوزه صیانت از حقوق شهروندی نیز مدیریت توزیع نیروی برق شهرستان نهاوند برای دومین سال پیاپی موفق به کسب رتبه برتر ادارات نهاوند شده است.
وی عنوان کرد: از اعتبارات نیز ۲۳۵ میلیون تومان اعتبار شهرستان نهاوند در بخش نفت و گاز بود که ۱۰۰ درصد جذب شد و یکی از اداراتی که به طور کامل جذب کرد مدیریت توزیع برق بود.
مدیر توزیع برق نهاوند با اشاره به نصب ۹۳ پایه برق در بخش خزل گفت: مقرر شده ۵۰ میلیون تومان نیز از توازن برای برق نهاوند تخصیص یابد که این اعتبار برای توسعه و اصلاح و بهینه هزینه میشود.
وی با تأکید بر تأمین روشنایی بلوار جدید منتهی به سراب گیان و اصلاح شبکه بافت فرسوده گیان ادامه داد: روستای رزینی با ۳ هزار مشترک برق به عنوان بزرگترین روستای شهرستان است که نیازمند اصلاح شبکه است که باید زمینی شود و اجرای این پروژهها نیازمند اعتبار است.
انتهای پیام/
نظر شما