مهندس غلامحسین ساقی مدیر عامل آب و فاضلاب خراسان شمالی در گفت و گو با خبرنگار قدس آنلاین، گفت: جهت تامین آب شرب شهروندان خراسان شمالی ۱۶ حلقه چاه از ابتدای سال جاری تا کنون حفر شد.
وی افزود: شرکت آب و فاضلاب شهری در دو محور تامین و توزیع آب سالم و بهداشتی و همچنین جمع آوری، انتقال و تصفیه فاضلاب به فعالیت می پردازد، که خوشبختانه در سالهای اخیر در هر دو اقدامات ارزنده ای انجام گرفته است.
ساقی اظهار داشت: در تابستانی امسال، علی رغم اینکه در خیلی از نقاط کشور شاهد قطعی آب در مناطق شهری و روستایی بودیم اما در هیچ جایی از شهرهای استان قطعی آب بلند مدت و ادامه دار نداشتیم که این امر حاصل تلاش شبانه روزی پرسنل این شرکت در مدیریت شبکه و مخازن ذخیره آب بود،در حالیکه در تابستان سال جاری شاهد قطعی برق نیز بودیم که تاثیر مستقیمی بر ایستگاههای پمپاژ و چاه ها داشت.
ساقی در ادامه با بیان اینکه در سال گذشته به دلیل کاهش نزولات جوی ۲ سد از ۳ سد استان، بیدواز در اسفراین و بارزو در شیروان که بخشی از آب شرب شهروندان این شهر ها را تامین می کرد از مدار بهره برداری خارج شد گفت: همین امر باعث تغییر رویکرد در تامین آب پایدار از منابع زیر زمینی، که نسبت به منابع سطحی پایدار ترند، شد و حفر ۲۴ حلقه چاه در دستور کار قرار گرفت که این رقم در حال حاضر به ۲۷ حلقه چاه افزایش یافته است.
وی افزود: از ابتدای تاریخ شروع آبرسانی به شهر های استان (سال ۱۳۴۲)، تا ابتدای سال جاری، ۸۸ حلقه چاه حفر شده و مورد بهره برداری قرار گرفته است.
مدیر عامل آب و فاضلاب خراسان شمالی ادامه داد: اما از ابتدای سال جاری از ۲۷ حلقه چاه برنامه ریزی جهت حفر ۱۶ چاه حفر شده که ۳ چاه به طور کامل تجهیز و وارد مدار بهره برداری شده و مابقی نیز در حال انجام تجهیز، اجرای خط انتقال و برق رسانی است که به لحاظ عملکردی در سال جاری نسبت به سنوات گذشته شاهد رشد ۱۸ درصدی بوده ایم.
ساقی در پایان افزود: در حالیکه اجرای این پروژه نیازمند ۷۰ میلیارد اعتبار بود، اما با توجه به اهمیت این پروژه، منتظر تخصیص اعتبار و سپس شروع علمیات؛ نبودیم بلکه همزمان با شروع عملیات کار پیگیری جذب اعتبارات از استان و وزارت نیرو و شرکت مهندسی در حال انجام است.
انتهای پیام/
نظر شما