به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، علی داودی معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان، از اجرای طرح ممنوعیت عرضه کیسه های پلاستیکی در نانوایی های سنتی گیلان خبر داد.
وی ادامه داد: این طرح تا پایان دی ماه در تمامی نانوایی های سنتی گیلان اجرایی می شود.
داودی تصریح کرد: قرار گرفتن نان در کیسه های پلاستیکی باعث آزاد شدن مونومرها و ترکیبات خطرناک می شود که این امر احتمال بروز بیماری به ویژه سرطان ها و بیماری های گوارشی را افزایش خواهد داد.
معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با اشاره به این که مردم گیلان در گذشته بیشتر از کیسه های حصیری و سنتی استفاده می کردند، اظهار کرد: حذف پلاستیک از چرخه نانوایی ها علاوه بر اینکه به سلامت فرد و حفظ محیط زیست کمک می کند، باعث رونق مجدد محصولات سنتی گیلان از قبیل زنبیل حصیری و کیسه های پارچه ای خواهد شد.
وی به شهروندان گیلانی توصیه کرد برای نگهداری و حمل نان از کیسه های پارچه ای و حصیری استفاده کنند.
انتهای پیام/
نظر شما