تحولات لبنان و فلسطین

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور آخرین وضعیت معرفی وزیر پیشنهادی بهداشت به مجلس را تشریح کرد.

معرفی وزیر پیشنهادی بهداشت به کجا رسید؟

به گزارش گروه سیاسی قدس آنلاین، وزیر بهداشت به دلیل اعتراض به بودجه بخش سلامت در بودجه سال ۹۸ و اختلاف با رئیس سازمان برنامه و بودجه در جلسات هیئت‌ دولت حضور نمی‌یابد.

صندلی خالی قاضی‌زاده هاشمی در کنار شریعتمداری و شهیدی محلاتی

جلسه هیئت دولت چهارشنبه ۲۹ آذر:حضور قاضی‌زاده هاشمی در کنار شریعتمداری

وزیر بهداشت یکی از این چهره‌هایی است که از او به عنوان مدیر ناراضی و بی‌انگیزه یاد می‌شود، او در آخرین روزهای دولت یازدهم نیز به‌صراحت می‌گفت که در دولت آینده نخواهد بود و نمی‌تواند به وزارت خود ادامه دهد!‌ او بارها گفته بود طبابت را بیشتر دوست دارد.

نوبخت: سرپرستی وزارت بهداشت را نپذیرفتم

نوبخت گفت: به بنده پیشنهاد شد تا سرپرستی وزارت بهداشت را بپذیرم که بنده این موضوع را نپذیرفتم.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تصریح کرد: با توجه به اوضاعی که وزارت بهداشت دارد، صلاح ندانستم، سرپرستی آن را بپذیرم.

آخرین وضعیت معرفی وزیر پیشنهادی بهداشت به مجلس

حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس‌جمهور، با اشاره به زمان معرفی وزیر بهداشت و درمان از سوی حجت‌الاسلام حسن روحانی به مجلس برای اخذ رای اعتماد، گفت: به موجب قانون اساسی اگر به هر دلیلی یک وزارتخانه فاقد وزیر باشد رئیس‌جمهور می‌تواند به مدت ۳ ماه برای آن وزارتخانه سرپرست تعیین کند.

وی تصریح کرد: اراده آقای قاضی‌زاده هاشمی بر این شد که استعفای خود را تقدیم رئیس‌جمهور کند البته تلاش‌های نیز انجام شد تا وزیر سابق بهداشت همچنان به کار خود در دولت دوازدهم ادامه دهد که اینگونه نشد و قاضی‌زاده هاشمی بر خواسته خود اصرار داشت و  آقای روحانی نیز آقای نمکی را سرپرست وزارت بهداشت تعیین‌ کرد.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور اضافه کرد:رئیس‌جمهور در حال بررسی سوابق برخی افراد برای معرفی وزیر پیشنهادی به مجلس برای اخد رای اعتماد است.

امیری اضافه کرد:ان‌شالله رئیس‌جمهور ظرف مدت قانونی فردی را به عنوان وزیر پیشنهادی بهداشت به مجلس معرفی می‌کند.

وی درباره اینکه برخی اخبار حکایت از معرفی سرپرست فعلی وزارت بهداشت به عنوان وزیر پیشنهادی به مجلس مطرح است، ادامه داد: بنده از از این موضوع اطلاعی ندارم.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در پاسخ به سئوالی درباره اینکه گفته می‌شود دلیل استعفای قاضی‌زاده هاشمی به دلیل عدم تخیصص ۵۰۰ میلیون یوروی بوده که از صندوق توسعه ملی برداشت شده و باید از سوی سازمان برنامه بودجه به این وزارتخانه برای تامین دارو پرداخت می‌شده، بوده است، گفت:هر چه بود تمام شد و پرداختن به این موضوع گره‌ای را از مشکل باز نمی‌کند.

منبع: افکارنیوز

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.