به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط روابط عمومی مدیریت شعب بانک قرض الحسنه مهر ایران استان قزوین، بانک مرکزی باتوجه به شاخص های مطلوب و شایسته بانک قرض الحسنه مهر ایران در حوزه های مختلف بانکداری، از جمله کفایت سرمایه ۲۷ درصدی، رشد مثبت منابع قرض الحسنه، پایین بودن میزان مطالبات بانکی به میزان یک درصد، پیشگامی در عرصه های بانکداری الکترونیک، شفافیت عملکرد مالی با اعطای مجوز رسمی، فعالیت این بانک را دائمی کرد.
در متن این مجوز آمده است: «پیرو مجوز موقت فعالیت شماره ۲۷۳۱/ه مورخ ۶ شهریور ماه سال ۱۳۸۷، بدین وسیله با ادامه فعالیت آن بانک در چارچوب قانون پولی و بانکی کشور، قانون عملیات بانکی بدون ربا، مصوبات شورای پولو اعتبار، بخشنامهها و دستورالعملهای بانک مرکزی و سایر قوانین و مقررات ذیربط موافقت به عمل می آید.
توسعه فرهنگ پسندیده قرض الحسنه، حفظ حقوق سپرده گذاران، تطبیق ساختار آن بانک با ضوابط و مقررات ذی ربط از اهم مواردی است که انتظار می رود توسط مدیران و کارکنان محترم آن بانک مورد توجه قرار گیرد.»
شایان ذکر است، تاسیس، ثبت، فعالیت و انحلال نهادهای پولی و اعتباری از قبیل بانک ها، موسسات اعتباری غیربانکی، تعاونی های اعتبار، صندوق های قرض الحسنه، صرافی ها و شرکت های واسپاری (لیزینگ ها) و همچنین ثبت تغییرات نهادهای مذکور فقط با اخذ مجوز از بانک مرکزی جمهوری اسلامی و به موجب مقررات مصوب شورای پول و اعتبار امکان پذیر است.
با صدور این مجوز از سوی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، فعالیت بانک قرض الحسنه مهرایران در حوزه بانکداری اسلامی در بستر قرض الحسنه، دائمی شد.
گفتنی است، این بانک طی یازده سال فعالیت مطلوب در حوزه قرض الحسنه بالغ بر ۴ میلیون و ۱۰۰ هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه به ارزش بیش از ۳۱۹ هزار میلیارد ریال پرداخت نموده که ۳۸ درصد تعداد پرداختی در دو سال اخیر، شامل ۷۵۲ هزار فقره در سال ۹۶ و بیش از ۸۵۰ هزار فقره از ابتدای سال ۹۷ تا کنون صورت گرفته شده است.
همچنین ۵۳ درصد مبالغ پرداختی در ۲ سال اخیر، شامل ۸۲ هزار میلیارد ریال در سال ۹۶ و ۸۹ هزار میلیارد ریال در ۹ ماه ابتدایی سال انجام شده و با استقبال مردم از فعالیت های این بانک، از ابتدای تاسیس تا پایان آذر ماه سال جاری بیش از ۶ میلیون و ۳۳۱ هزار سپرده گذار جذب شده است.
مانده منابع بانک قرض الحسنه مهرایران در پایان سال ۹۵ بالغ بر ۶۰ هزار میلیارد ریال بوده که طی ۲ سال اخیر با رشد ۱۴۵ درصدی مواجه و در حال حاضر بالغ بر ۱۴۷ هزار میلیارد ریال است.
انتهای پیام/
نظر شما