به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، فاطمه زهرا توکلی، مدیرکل بهزیستی لرستان اظهار داشت: به منظور افزایش تابآوری افراد آسیبدیده ناشی از سیل و کاهش آسیبهای اجتماعی بعد از حوادث تاکنون ۴۵ تیم محب و ۲۲ تیم اورژانس اجتماعی در مناطق سیلزده استان مستقر شدهاند.
وی تصریح کرد: در طرح محب که به معنای مداخلههای حمایتی و روانی در بلایای طبیعی است کارشناسان طرح با ارائه خدمات مشاوره، همدردی و دلداری و ایجاد امید و نشاط برای بازگشت به زندگی عادی تلاش میکنند؛ در طرح محب در قالب ۴۵ تیم ۱۲۴ کارشناس به ارائه خدمات میپردازند و در بخش اورژانس اجتماعی نیز تعداد ۲۲ تیم با تعداد ۶۶ کارشناس تاکنون ۱۲۰ ماموریت داشتهاند.
مدیرکل بهزیستی لرستان بیان کرد: تاکنون در مناطق سیلزده استان کارشناسان اورژانس اجتماعی به ۲ هزار و ۳۶۶ مورد رسیدگی و یا آنها را مورد ارزیابی قرار دادهاند.
به گفته وی، در بخش اورژانس اجتماعی نیز به منظور کاهش آسیبهای اجتماعی که بعد از حوادث و بلایای طبیعی امکان ایجاد آنها وجود دارد کارشناسان اورژانس اجتماعی وارد عمل میشوند.
وی با تاکید بر ضرورت توجه بیشتر به تابآوری کودکان در بلایا و حوادث طبیعی گفت: تاکنون در مناطق سیلزده استان ۲۱ مهد کودک ثابت و سیار بهمنظور ارائه برنامههای متناسب با ارتقای نشاط و شادی در کودکان راهاندازی شده است.
مدیرکل بهزیستی لرستان افزود: با اجرای برنامههای شاد، اجرای موسیقی، ارائه برنامههای مشاوهای، دادن هدایا به کودکان و بازی درمانی تلاش میشود تا کودکان بر اثر این حادثه سیل دچار استرس و اضطراب نشوند و زودتر با شرایط موجود سازگاری داشته باشند.
توکلی گفت: برنامههای این طرح با رویکرد اجتماع محور مردم منطقه اجرا میشود و هدف این برنامه، شادی و نشاط برای کودکان و حمایت روانی و اجتماعی و تخلیه هیجانی مراحل پس از بحران است.
به گفته وی در شهرستان پلدختر نیز پنج تیم اورژانس اجتماعی و تیم های محب فعال هستند، تعداد سه مهدکودک سیار و سه مرکز مشاوره روانشناسی نیز در حال ارائه خدمات هستند.
توکلی یادآور شد: اداره بهزیستی شهرستان پلدختر بازگشایی شده ولی تمام تجهیزات این اداره بر اثر سیل کاملا از بین رفته و تجهیزات جدید جایگزین شده است.
گفتنی است که برآورد اولیه خسارت سیل اخیر در لرستان بیش از ۳۰ هزار میلیارد ریال است و تاکنون ۱۵ نفر در این سیل جان خود را از دست دادهاند.
انتهای پیام/
نظر شما