تحولات لبنان و فلسطین

رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز آستان قدس رضوی گفت: در آینده‌ای نزدیک استفاده از مخازن آستان قدس رضوی برای محققان ۱۵۰ کشور امکان پذیرمی شود.

باز شدن مخازن آستان قدس رضوی بر روی محققان ۱۵۰ کشور

به گزارش قدس آنلاین حجت‌الاسلام سید جلال حسینی ظهر امروز در نشست خبری که در حرم مطهر رضوی برگزار شد، گفت: مهم‌ترین اسناد آستان قدس رضوی حکم‌هایی است که رهبر معظم انقلاب به تولیت اهدا می‌کند.

رئیس سازمان کتابخانه‌ها موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی با اشاره به اینکه این کتابخانه‌ها با قدمت ۳ هزار ساله دارای ۳۰ میلیون نسخ خطی، چاپی و اسناد بوده و می‌تواند در اشاعه علم پیشران باشد، افزود: سازمان کتابخانه‌ها و آستان قدس رضوی سازمان دانش‌ور است، چراکه آخرین تکنولوژی‌ها در آن به نمایش گذاشته می‌شود تا دانشجویان، دانش‌آموزان، نخبگان، پژوهشگران و محققان بتوانند از این منبع استفاده کنند.

وی بیان کرد: کتابخانه آستان قدس رضوی یک سازمان دانش‌محور و مولد دانش است و حضور هزاران محقق نمایان‌گر این توانایی بوده که کتابخانه آستان قدس تاکنون به چنین موفقیتی رسیده است.

حسینی با اشاره به پرداختن کتابخانه آستان قدس به حوزه رویکردی، افزود: اهداف رویکردی کتابخانه به صورت مشخص، کادرسازی و تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه‌های استراتژیکی است.

رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی بیان کرد: ما به یاری پیشکسوتان برای همکاری و انتقال دانش به نسل‌های بعد نیاز داریم.

وی با اشاره به سازمان‌دهی باستان‌شناسان و مجموعه‌داران، ادامه داد: با ایجاد دسترسی آسان به منابع کتابخانه‌ای در سراسر کشور نشان می‌دهیم که هنر ما انبارداری و زندان‌بانی کتب نیست، بلکه مروج فرهنگ اسلامی و شیعی هستیم.

حسینی بیان کرد: رویکرد مهم کتابخانه ایجاد رویکرد تحول محور و تحول در تمام سطوح سازمان بوده و معتقدیم، ظرفیت آستان قدس بسیار بیشتر است.

رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی با اشاره به برنامه‌های پیش‌رو کتابخانه، افزود: تسهیل دسترسی محققان پژوهشگران به منابع اطلاعاتی آستان قدس، استفاده از مخازن آستان قدس رضوی برای ۱۵۰ محقق از کشورهای مختلف است.

وی با اشاره به برنامه‌های پیش‌رو کتابخانه، متذکر شد: تسهیل دسترسی محققان پژوهشگران به منابع اطلاعاتی آستان قدس، استفاده از مخازن آستان قدس رضوی برای  محققان ۱۵۰ کشورو یکپارچگی کلیه کتابخانه‌های آستان قدس رضوی، فراهم کردن کلیه منابع به صورت دیجیتال و ارائه خدمات به صورت تلفن همراه همراه با ایجاد موزه مجازی که هر علاقمند بخواهد از گنجینه کتابخانه بهره‌مند شود را شامل می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.