به گزارش گروه بین الملل قدس آنلاین، وبسایت بیزنس اینسایدر در مطلبی نوشت: دمای هوای جهان و سطح آب دریاها در حال افزایش هستند. شهرهای ساحلی پیشتر با توفان و سیلهای مرگبار مواجه شده اند و به دنبال راهکاری برای جلوگیری از وقوع مجدد این حوادث هستند. برخی از شهرها به دلیل بالا رفتن سطح آب دریاها در حال غرق شدن هستند؛ اما برخی دیگر به دلیل پمپاژ بی رویه آبهای زیرزمینی در حال غرق شدن هستند.
در زیر ۱۰ شهری که خطر غرق شدن در آینده برای آنها وجود دارد، گردآوری شده اند:
جاکارتا، اندونزی
جاکارتا به دلیل پمپاژ بیش از حد آبهای زیرزمینی اش هر ساله ۶.۷ اینچ (حدود ۱۷ سانتیمتر) به زیر آب میرود. بیشتر بخشهای این شهر تا سال ۲۰۵۰ در آب فرو خواهد رفت. دولت اندونزی به تازگی با طرح انتقال پایتخت موافقت کرده است. جابجایی پایتخت اندونزی حدود ۱۰ سال زمان خواهد برد و حدود ۳۳ میلیارد دلار هزینه به دنبال خواهد داشت.
هیوستون، تگزاس
بخشهایی از شهر هیوستون هم به دلیل پمپاژ بی رویه آبهای زیرزمینی هر ساله به میزان ۲ اینچ (حدود ۵ سانتیمتر) به زیر آب فرو میرود. هرچه بیشتر هیوستون در آب فرو برود، در مقابل حوادثی از جمله توفان آسیب پذیرتر خواهد بود.
داکا، بنگلادش
بنگلادش ۰.۳ درصد گازهای گلخانهای تولید میکند که این باعث ایجاد تغییرات آب هوایی خواهد شد. بنگلادش همچنین با بالارفتن سطح آب دریاها روبرو است. تا سال ۲۰۵۰ آب اقیانوسها باعث جاری شدن سیل و آواره شدن ۱۸ میلیون نفر از شهروندان این کشور خواهد شد.
ونیز، ایتالیا
ونیز هر سال به میزان ۰.۰۸ اینچ (۰.۲ سانتیتر) به زیر آب فرو میرود. ایتالیا از سال ۲۰۰۳ روند احداث دروازههایی را برای جلوگیری از وقوع سیل آغاز کرده است. قرار بود کار اتمام این دروازهها تا سال ۲۰۱۱ پایان یابد، اما در واقع زودتر از سال ۲۰۲۲ به پایان نخواهد رسید.
ویرجینیا بیچ، ویرجینیا
سطح آب دریاهای ساحل شرقی ویرجینیا بیچ با بالاترین سرعت در حال افزایش است. اداره ملی اقیانوسی و جوی آمریکا تخمین زده است که سطح آب دریاهای ویرجینیا بیچ تا سال ۲۱۰۰ با حدود ۱۲ فوت (۳۶۵ سانتیمتر) افزایش همراه خواهد بود.
بانکوک، تایلند
بانکوک هر ساله بیش از یک سانتیمتر به زیر آب فرو میرود. برای جلوگیری از وقوع سیل در این شهر بخصوص در فصلهای بارانی، یک شرکت معماری پارکی احداث کرده است که میتواند حدود ۱ میلیون گالون آب باران را در خود ذخیره کند.
نیواورلئان، لوئیزیانا
بر اساس پژوهش ناسا در سال ۲۰۱۶، بخشهایی از نیواورلئان هر ساله به میزان ۲ اینچ (حدود ۵ سانتیمتر) به زیر آب فرو میرود و این شهر ممکن است تا سال ۲۱۰۰ به کلی غرق شود.
روتردام، هلند
بر اساس اعلام نیویورک تایمز، ۹۰ درصد از شهر روتردام زیر سطح آب دریا قرار دارد. با بالاتر رفتن سطح آب، احتمال وقوع سیل هم افزایش مییابد. هلند هم همانند بانکوک برای جلوگیری از این حوادث، اقدام به احداث پارکهای آبی کرده است.
اسکندریه، مصر
با افزایش سطح آب دریاها، سواحل اسکندریه هم بیشتر به زیر آب فرو میروند. به نوشته ان پی آر، سطح آب دریای مدیترانه تا سال ۲۱۰۰ حدود ۲ فوت (۶۰ سانتیمتر) افزایش خواهد یافت.
میامی، فلوریدا
سطح آب دریاهای میامی با سرعت بیشتری در مقایسه با مناطق دیگر در حال بالا آمدن است که این باعث وقوع سیل و ویرانی خانهها و جادهها خواهد شد.
منبع: باشگاه خبرنگاران
انتهای پیام/
نظر شما