تحولات منطقه

استاندار خراسان رضوی گفت: طرح انتقال آب دریای عمان به شرق کشور توسط بخش خصوصی اجرایی شده و بدون هزینه کرد حتی یک ریال اعتبار دولتی، تاکنون 12 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در این پروژه انجام گرفته و احتمالا تا سال 1400 خط انتقال آب به استان یزد برسد.

12 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای انتقال آب دریای عمان به شرق کشور
زمان مطالعه: ۲ دقیقه
به گزارش قدس آنلاین ، علیرضا رزم‌حسینی ضمن بازدید از بخش‌های مختلف شرکت آب منطقه‌ای استان، در نشستی با مدیران عامل شرکت‌های آب منطقه‌ای و آبفا، اظهار کرد: با توجه به محدودیت منابع آبی، برای کنترل ذخایر موجود، استفاده بهینه از آب و تقسیم عادلانه منابع و حفظ جمعیت روستایی و شهری باید برنامه‌ریزی منسجمی انجام گیرد.
وی افزود: از آنجا که دولت با محدودیت منابع مالی مواجه است، تزریق اعتبارات قطره‌چکانی، مدت زمان اجرای پروژه‌های آب و فاضلاب را طولانی می‌کند، بنابراین باید زمینه استفاده از منابع غیردولتی برای تسریع در اجرای این پروژه‌ها فراهم شود. 
استاندار خراسان رضوی ادامه داد: شرکت‌های آب منطقه‌ای و آب و فاضلاب باید با نگاه مدیریت اقتصادی آب در قالب کمیته‌ای تخصصی، بسته مالی منسجم و قابل اجرایی را برای پروژه‌های این حوزه تدوین کنند. 
رزم‎حسینی ضمن اعلام موافقت وزیر نیرو برای مشارکت سرمایه‌گذاران در اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری، گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام گرفته، پروژه‌هایی مانند ساخت سد خاکی در قالب فراخوان به بخش خصوصی واگذار و ما به ازای سرمایه‌گذاری انجام گرفته، حق آبه در اختیار سرمایه‌گذار قرار خواهد گرفت. 
وی با بیان اینکه بحث انتقال آب در دستورکار قرار دارد، عنوان کرد: درحال حاضر تمرکز ما برای تامین منابع آبی مورد نیاز بر روی آب‌های سطحی و زیرزمینی است اما برای سنوات آینده باید فکر اساسی شود و از این نظر موضوع انتقال آب از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.
استاندار خراسان رضوی بیان کرد: طرح انتقال آب دریای عمان به شرق کشور توسط بخش خصوصی اجرایی شده و بدون هزینه کرد حتی یک ریال اعتبار دولتی، تاکنون 12 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در این پروژه انجام گرفته و احتمالا تا سال 1400 خط انتقال آب به استان یزد برسد.
رزم‌حسینی خطاب به مدیران شرکت‌های آب منطقه‌ای و آبفا خاطرنشان کرد: بحث انتقال آب را به طور ویژه در دستور کار قرار دهید و استانداری هم ضمن حمایت، زمینه ورود شرکت‌های بخش خصوصی به این پروژه را فراهم خواهد کرد.
وی با اشاره به خسارت‌های ناشی از وقوع سیل در فروردین ماه امسال، تصریح کرد: باید با برنامه‌ریزی شرکت آب منطقه‌ای استان و تقسیم کار بین دستگاه‌های اجرایی، تصرفات و موانع ایجاد شده در مسیر رودخانه‌ها رفع شده و از بروز خسارت در صورت وقوع سیل در سنوات آینده جلوگیری شود.
در ادامه محمد علایی، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی نیز در این بازدید، گزارشی از میزان بارش‌های به ثبت رسیده از ابتدای امسال ارائه نمود و با اشاره به حجم ذخایر منابع آبی، اظهار کرد: از مجموع یک میلیارد و 572 میلیون متر مکعب ظرفیت 35 سد استان، تا به امروز 58 درصد آن معادل 914 میلیون میلیون متر مکعب پر شده است.
منبع : ایسنا
انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.