به گزارش قدس آنلاین به نقل از پلیس گیلان، ایرج پورمستمند سرپرست پلیس فتای استان گیلان، با بیان این خبر اظهار کرد: سودجویان با ساخت و بارگذاری نرمافزار جعلی موبایلی صیغهیاب و دوستیاب و انتشار آن در کانالها و گروههای تلگرامی در قالب دانلود رایگان و پرداخت درون برنامهای اقدام به کلاهبرداری از کاربران میکنند.
وی ادامه داد: فعالسازی و استفاده از قابلیتهای این نرمافزار مستلزم پرداخت اینترنتی مبالغی بسیار ناچیز از سوی شهروندان است که کاربران را به صفحات جعلی بانکی (فیشینگ) هدایت میکند و در نهایت مجرمان سایبری ضمن سرقت اطلاعات و رمز اینترنتی کارت بانکی، اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب آنها میکنند.
پورمستمند تصریح کرد: نصب اینگونه نرمافزارها از منابع نامعتبر بر روی تلفن همراه موجب هک و سرقت اطلاعات کاربران و سوءاستفاده از آن میشود.
سرپرست پلیس فتا گیلان از شهروندان خواست، به هیچ عنوان به پیشنهادهای جذاب و اغواگرایانه در فضای مجازی توجه نکرده و هنگام پرداخت اینترنتی ابتدا از اصالت درگاه بانکی اطمینان یافته و برای وارد کردن اطلاعات کارت خود همیشه از پروتکل امن https استفاده کرده و در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی موضوع را از طریق سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند.
انتهای پیام/
نظر شما