قدس آنلاین:بیایید یک ماجرای ساده را با هم مرور کنیم و به چند سوال پاسخ دهیم.
درست در زمانی که شینزو آبه در تهران حضور یافته و مشغول دیدار با رهبر معظم انقلاب است در دریای عمان ناگهان دو سوپر نفت کش از یک منبع نامشخص مورد حمله قرار می گیرند. یکی از آنها غرق می شود و دیگری به شدت آسیب می بیند. رسانه ها فوری وارد عمل شده و هر لحظه خبر تازه ای از این ماجرا منتشر می کنند و جالب است که ملوانان در حال غرق شدن توسط نیروی دریایی سپاه نجات یافته و به بندر جاسک منتقل می شود.
بار این دو کشتی متانول از عربستان و اتانول از امارات بوده است و برخی منابع هم گفته اند این دو کشتی به سمت ژاپن در حرکت بوده اند.
حال به چند سوال ساده پاسخ بدهیم
چه کسی از این ماجرا سود خواهد برد؟
حمله به کشتی در حال حرکت به ژاپن در شرایطی که نخست وزیرش با بالاترین مقام ایران در حال صحبت است به نفع چه کسیست؟
چه ارتباطی بین این حمله و حمله در بندر فجیره وجود دارد؟
آن ماجرا و این سوالات را اگر از یک نوجوان کلاس هفتم ابتدایی هم بپرسیم خیلی راحت می تواند به آن پاسخ بدهد و قطعا نخواهد گفت که یک سر این قصه ایران است چرا که این اتفاقات هیچ سودی برای ایران ندارد
پس سودش به جیب چه کسی می رود؟ پاسخ این سوال هم خیلی ساده است. سود این ماجرا قطعا به جیب اسراییل و عربستان و امارات خواهد رفت.
البته امارات بعید است اینقدر جسور باشد که از آتش گرفتن خلیج فارس خوشحال بشود چون شاید ما از یک جنگ متضرر شویم اما بزرگترین ضرر متوجه امارات خواهد بود که هم پایگاه های آمریکا را از دست خواهد داد و هم اقتصادش برای 50 سال فرو خواهد ریخت.
از سوی دیگر طراحی این حملات آنقدر ناشیانه است که هرکسی را یاد قصه های کودکان یا فیلم های هندی می اندازد. قصه حمله به کشتی ژاپنی در شرایطی که نخست وزیرش با رهبر ایران در حال ملاقات است.
آتش زدن نفت کش ها در حالی که ایران در تحریم نفتی قرار گرفته و امکان صادرات نفت ندارد.
به نظر می رسد ماجرا بسیار ساده است و من حتی فکر می کنم آمریکایی ها هم از این حملات مطلع نیستند و دستگاه امنیتی کم فهم عربستان دست به این کارها زده است. یعنی همان دستگاه امنیتی که قاشقچی را در سفارت خود در ترکیه قطعه قطعه می کند و بعد می گوید: "جریان چیه؟ قاشقچی کیه؟"
ایران باید هرچه سریعتر منبع شلیک ها به دو نفت کش ها را استفاده از منابع امنیتی خود شناسایی کرده و قبل از آن فورا به شورای امنیت سازمان ملل به خاطر حماقت های دستگاه امنیتی عربستان شکایت کند.
باید فوراً یک گروه بی طرف مسئولیت پرونده حمله به کشتی ها را برعهده بگیرد و توضیح بدهد که این رفتارهای احمقانه از سوی کدام دستگاه امنیتی صادر شده است. ایران باید اولین مدعی این اتفاقات در نزدیکی مرزهای خود باشد و اجازه ندهد دستگاه خنده دار امنیتی عربستان منافع جهان را بازیچه دست خود قرار دهد
نظر شما