به گزارش گروه بین الملل قدس آنلاین، وزیر کار آمریکا نیز به جمع افراد جدا شده از کابینه دونالد ترامپ پیوست. ترامپ اعلام کرد «الکساندر آکاستا»، وزیر کار دولت وی، تصمیم گرفته است استعفا دهد. وی در پی افزایش فشارهای عمومی استعفا داده و گفته است باقی ماندن او در این سمت با چنین پستی سازگاری ندارد. وی متهم است که در تصویب توافق عدم پیگرد قانونی «جفری اپستاین»، میلیاردر متهم به فساد آمریکایی، در سال ۲۰۰۷ میلادی همکاری داشته و به قربانیان تعرض جنسی این میلیاردر آمریکایی اجازه نداده است شکایت خود را در محاکم قضایی پیگیری کنند.
آکاستا در آن مقطع دادستان ایالت فلوریدا بود. «الکساندر آکاستا» با اشاره به این که طی هفت روز آینده استعفای او جامه عمل خواهد پوشید، گفت که اگر او در سمت خود باقی بماند، «خودخواهانه» عمل کرده است.
در این مقاله به شخصیتهای مهمی که از زمان روی کار آمدن دونالد ترامپ در سال ۲۰۱۷ میلادی (۱۳۸۶)، دولت او را ترک کردهاند و یا از سمت خود عزل شدهاند، اشاره شده است.
در سال ۲۰۱۷ میلادی:
۱- «سالی یاتز»، وزیر دادگستری موقت، که در تاریخ سیام ژانویه از سوی ترامپ اخراج شد.
۲- «مایکل فلین»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید، که در تاریخ ۱۳ فوریه، پس از افشای مذاکراتش با سفیر روسیه در آمریکا، قبل از ورود ترامپ به کاخ سفید، استعفا داد.
۳- «جیمز کومی»، مدیر افبیآی، که تحقیقات درباره تبانی احتمالی بین تیم تبلیغاتی ترامپ و روسیه را رهبری میکرد در نهم ماه مه از سوی ترامپ از کار برکنار شد.
۴- «شان اسپایسر»، سخنگوی کاخ سفید، در تاریخ بیست و یکم ماه ژوئیه و پس از انتصاب «آنتونی اسکاراموسی» به سمت مدیر ارتباطات استعفا داد.
۵- «رینس پریباس»، رئیس پیشین کمیته ملی حزب جمهوریخواه، در بیست و هشتم ماه ژوئیه از سمت خود عزل شد.
۶- «آنتونی اسکاراموسی» ده روز پس از انتصاب به عنوان مدیر اتباطات در تاریخ سی ام ماه ژوئیه از کار برکنار شد.
۷- استعفای گسترده در «شورای صنایع» و «شورای استراتژی و سیاست» به نحوی که ترامپ در شانزدهم ماه اوت هر دو شورا را منحل کرد. «استیو بنن»، مشاور استراتژیک، در هیجدهم ماه اوت توسط ترامپ عزل شد. - «کارل ایکاهن»، میلیاردر آمریکایی، در تاریخ هیجدهم ماه اوت از سمت مشاور ویژه ترامپ چشم پوشی کرد. - «سباستین گورکا»، دیگر مشاور ترامپ، در بیست و پنجم ماه اوت دیگر با ترامپ کار نکرد. - «تام پرایس» از سمت دبیر سلامت و خدمات اجتماعی در تاریخ بیست و نهم ماه سپتامبر استعفا داد.
در سال ۲۰۱۸ میلادی:
۱- «آندره مک کابه»، معاون افبیآی، پس از انتقادات فراوان از ترامپ در بیست و نهم ماه ژانویه استعفا کرد.
۲- «راب پورتر»، دبیر کارکنان کاخ سفید، در هفتم ماه ژانویه اخراج شد.
۳- «هاپ هیکز»، مدیر ارتباطات ریاست جمهوری، در تاریخ بیست و هشتم ماه فوریه کار خود را ترک کرد.
۴- گری کوهن، مشاور اقتصادی کاخ سفید، در هفتم ماه مارس استعفا کرد.
۵- «رکس تیلرسون»، وزیر خارجه و مدیر عامل شرکت نفتی اکسان موبیل، در تاریخ سیزدهم ماه مارس از کار برکنار و مایک پمپئو به جای او نشست.
۶- «هربرت ریموند مک مستر» کمتر از یک هفته پس از انتصاب به عنوان مشاور امنیت ملی رئیس جمهور، در تاریخ بیست و دوم ماه مارس در پیامی توئیتری از سوی ترامپ برکنار شد.
۷- «دیوید شولکین»، دبیر کهنه سربازان آمریکایی، در بیست و هشتم ماه مارس از سوی ترامپ برکنار و رونی جکسون به جای او نشست.
۸- «جف پون»، رئیس دفتر مدیریت منابع انسانی، در پنجم ماه اکتبر استعفا کرد.
۹- «نیکی هیلی»، سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد، در نهم اکتبر از سمت خود استعفا کرد.
۱۰- «جف سشن»، وزیر دادگستری و عضو حزب جمهوریخواه که ترامپ او را برکنار و ماتئو وایت کر را به جای او برگزید.
۱۱- «جان کلی» در ابتدای ماموریت اش در سمت اداره امنیت داخلی، از سوی ترامپ برکنار شد.
۱۲- «جیمز متیس»، وزیر دفاع آمریکا، که در تاریخ بیستم ماه دسامبر از سمت خود استعفا کرد.
در سال ۲۰۱۹ میلادی:
۱- «کریستین نیلسن»، وزیر اداره امنیت داخلی آمریکا، در ماه ژانویه از سمت خود استعفاکرد.
۲- «رود روزنشتین»، معاون دادستان کل، که در تاریخ یازدهم ماه میپیش بینی شده بود از سوی ترامپ برکنار شود، جفری روسن جایگزین وی شد.
۳- «کوین هاست»، پژوهشگر پیشین در زمینه سیاست مالیاتی در اتاق فکر موسسه تحقیقاتی «آمریکن کانسرواتور»، در سوم ماه ژوئن از سوی ترامپ از کار برکنار شد.
۴- «سارا سندرز» در ماه ژوئن از سمت سخنگوی کاخ سفید از سوی ترامپ برکنار شد.
۵- «الکساندر آکاستا»، وزیر کار آمریکا، که در تاریخ دوازدهم ژوئیه از سوی ترامپ به این سمت منصوب شد، از تصمیم قریبالوقوع خود برای استعفا از این سمت خبر داده است.
منبع: باشگاه خبرنگاران
انتهای پیام/
نظر شما