به گزارش قدس آنلاین، محمد دوستخواه احمدی مدیر جهاد کشاورزی باخرز گفت: پارسال ۲۲ تن عسل در این شهرستان تولید شد.
او تصریح کرد: بر اساس آمارگیری زنبورستانها در سال زراعی کنونی ۵۵ بهره بردار و ۱۵ زنبور دار دارای شناسنامه در باخرز فعالیت دارند.
مدیر جهاد کشاورزی باخرز گفت: در سال زراعی کنونی ۲۳ هزار کلونی زنبور عسل در این شهرستان مشغول تولید عسل بودند که این میزان نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش پیدا کرده است.
دوستخواه افزود: این شهرستان به خاطر شرایط مناسب آب و هوایی و وجود مراتع غنی پوشیده از گیاهان دارویی در چند سال گذشته به یکی از قطبهای عسل در خراسان رضوی تبدیل شده است.
او ادامه داد: بیشترین نوع عسل در باخرز از نوع خار شتر، پنبه، گیاهان کوهی، زعفران و گل ختمی است که در مناطق و روستاهای ارخود، ارزنه، کردیان، آبنیه و آبخیزه تولید میشود.
مدیر جهاد کشاورزی باخرز گفت: با توجه به خشکسالی، تغییرات اقلیمی، خروج از تک محصولی و توجه به توسعه و تولید سایر فرآوردههای زنبور عسل از قبیل ژله رویال "شاه انگبین" گرده گل و زهر زنبور، گسترش زنبورستانها از جمله برنامههای جهاد کشاورزی در این شهرستان است.
دوستخواه افزود: به همین منظور دورههای آموزشی برای بهره برداران و کارشناسان برگزار میشود تا با تکنیک و روشهای نوین زنبورداری آشنا شوند که تحقق آن ضمن تثبیت اشتغال موجود، افزایش درآمد زنبورداران را به دنبال خواهد داشت.
منبع: باشگاه خبرنگاران
انتهای خبر/
نظر شما