به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی شرکت آبفار گیلان ،محبعلی رنجور از بافت ویژه آبهای زیرزمینی شهرستان رشت که دارای آهن و منگنز بالایی هستند سخن گفت و اظهار داشت: طرح تعویض و نوسازی شبکه فرسوده توزیع آب شرب روستایی بخشی از شهرستان رشت به عنوان یک اولویت در دستور کار شرکت آبفار استان گیلان قرار گرفته است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان با بیان اینکه به دلیل بافت مناطق جلگهای این استان سفرههای زیرزمینی آن دارای آهن و منگنز بالایی هستند عنوان کرد: در حال حاضر بیشترین تعداد سیستمهای تصفیه فیزیکی حذف آهن و منگنز کشور در گیلان به ویژه در شهرستان رشت به عنوان مرکز استان وجود دارد.
رنجور از وجود ۶۴ سیستم تصفیه فیزیکی در کل کشور که از این تعداد ۳۲ سیستم آن فقط در شهرستان رشت مستقر شده است خبر داد و تصریح کرد: این سیستمها هماکنون در حال فعالیتاند که با توجه به موقعیت و وضعیت خاص و ویژه مناطق جلگهای شهرستان رشت در امر حذف منگنز و آهن از آب به کار گرفته میشوند.
وی با اشاره به اینکه روستای لاله دشت بخش کوچصفهان رشت دارای ۱۴ کیلومتر شبکه توزیع است ابراز داشت: آبرسانی به این روستا قبل از تأسیس شرکت آب و فاضلاب روستایی در سال ۶۶ انجام شده است بنابراین با توجه به گذشت حدود ۳۲ سال از عمر شبکه این منطقه، گاهی اوقات آب شرب آن از وضعیت مناسبی برخوردار نیست.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان وضعیت اقلیمی و جغرافیایی این استان و پایین بودن عمر مفید کارکرد شبکه توزیع آب را مورد تأکید قرار داد و بیان داشت: با توجه به اینکه جنس لولههای خطوط توزیع آب در روستای لاله دشت بخش کوچصفهان گالوانیزه است مقدار آهن و منگنز هم در آنجا بالا میرود.
نظر شما