به گزارش قدس آنلاین، مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری ها دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه یک تیم چهار نفره متشکل از یک پزشک و سه مراقب در پایگاه مراقبت مرزی فرودگاه قبل از سالن گذرنامه و استقبال مستقر هستند، تصریح کرد: زائران پس از پیاده شدن از هواپیما در ابتدا توسط این تیم تب سنجی می شوند.
دکتر محمدجعفر صادقی افزود: در مکه تجمع عظیمی از مسلمانان از کشورهای مختلف دنیا وجود دارد که این باعث انتقال ویروس های زیادی در بین زائران می شود.
او ادامه داد: توصیه های مهمی برای زائران حج پس از بازگشت به ایران وجود دارد که توجه به آنها از انتقال بسیاری بیماری ها پیشگیری می کند.
صادقی ادامه داد: اگر فردی تب داشته باشد به او ماسک و توصیه های لازم برای روبوسی نکردن و دست ندادن به دیگران داده می شود و اگر کسی نیاز به بستری شدن داشته باشد به بیمارستان ارجاع داده می شود.
مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری های حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین گفت: اگر شخصی بیمار باشد تمام اطلاعاتش در سیستم ثبت می شود و مراقبین سلامت مرکز بهداشتی مرتبط پیگیر حال زائر خواهند بود تا زمانی که مشکلش برطرف شود.
وی تصریح کرد: به همه زائران توصیه می شود حدود یک الی دو هفته به ویژه آنهایی که علائمی از بیماری و تب دارند از روبوسی با اطرافیان به ویژه افراد پرخطر مانند کودکان زیر پنج سال، خانم های باردار، سالمندان و افرادی که بیماری زمینه ای دارند و افرادی که پیوند شده اند، امتناع کنند.
دکتر صادقی با بیان اینکه برخی ویروس ها نهفته هستند و بصورت دوره ای علائم خود را نشان می دهند، توصیه کرد: زائران بهتر است در هفته اول از برگزاری میهمانی نیز پرهیز و حتما از ماسک یا دستمال کاغذی به ویژه هنگام سرفه و عطسه استفاده کنند.
منبع: صداو سیما
انتهای خبر/
نظر شما