به گزارش خبرنگار
قدس آنلاین، حسین فضلی شامگاه چهارشنبهدر جشنواره سیر وموسیر در همدان اظهار کرد: این جشنواره به مدت ۳ روز در همدان و روستای سولان برگزار میشود و در شهرستان همدان حدود ۱۲۰۰ هکتار سطح زیر کشت سیر و مو سیر وجود دارد.
وی تاکید کرد: روش کشت و داشت و برداشت سیر در شهرستان همدان مکانیزه است مگر در زمینهایی که قطعات کمتر از یک هکتار دارند و به صورت سنتی کشت و برداشت میشود.
فضلی اظهار کرد: سیر همدان کیفیتی دارد که در هیچ نقطه ای از کشور سیر با این کیفیت تولید نمی شود و تولیدکنندگان وسایل کشاورزی مرتبط، مصرفکنندکنندگان این محصول زراعی هر سال استقبال مناسبی از برگزاری جشنواره دارند و دانش خود را در این جشنواره مبادله میکنند.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان همدان گفت: ۸۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۱۳۰۰ نفر هم به صورت غیر مستقیم در تولید و فرآوری سیر در همدان فعال هستند.
نظر شما