به گزارش قدس آنلاین، مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی گفت: طی یک سال اخیر با توسعه اجرای این طرح تاکنون ۹۶ درصد جمعیت استان در سطح ۲۱ شهرستان به صورت رسمی و بقیه شهرهای کوچک به صورت غیررسمی زیر پوشش "طرح کاهش طلاق" قرار گرفتهاند.
حمیدرضا پوریوسف افزود: ظرف پنج ماه نخست امسال ۱۳ مرکز جدید کاهش طلاق در شهرستان های مختلف خراسان رضوی شامل پنج مرکز در مشهد دایر و بقیه در سایر شهرها به این طرح افزوده شده است.
وی یکی از مهمترین آسیب های اجتماعی را طلاق ذکر کرد که عوارض و پیامدهای فراوانی برای خانواده و جامعه در پی دارد و ادامه داد: بر همین اساس ابتکار "طرح پیشگیری از طلاق" سه سال پیش در خراسان رضوی مطرح و در این چارچوب به عنوان استان مبدع طرح پیشگیری از طلاق، اجرای مشاوره پیش از طلاق با همکاری دادگستری خراسان رضوی در این استان آغاز شد.
مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی گفت: پارسال ۲۷ هزار زوج متقاضی طلاق توافقی در خراسان رضوی بر همین اساس مشاوره دریافت کردند که سه هزار و ۲۵۰ زوج از این تعداد معادل ۱۸ درصد از کل آنها به سازش قطعی و انصراف از طلاق رسیدند.
در راستای تحکیم بنیان خانواده، کاهش دعاوی خانوادگی و کاهش ورودی پرونده های قضایی به دادگستری، برای نخستین بار در کشور ارائه مشاوره به تمامی دعاوی خانوادگی در خراسان رضوی الزامی شد.
در این چارچوب هم اینک ۲۰ کلینیک مددکاری در خراسان رضوی فعالند که حاصل کار این مجموعه اقناع ۲۰ هزار زوج بوده که از ادامه روند پیگیری قضایی طلاق صرفنظر کرده و زندگی مشترک خود را پی گرفته اند.
منبع: صدا و سیما
انتهای خبر/
نظر شما