دکترحسین کریم در گفتگو با قدس آنلاین اظهار کرد: بحرانی که ترافیک شهری در به موقع رسیدن اورژانس ایجاد می کند با افزایش تعداد پایگاه و یا تعداد آمبولانس مرتفع نمی شود چرا که ممکن است همزمان چندین آمبولانس در ترافیک بمانند و نیاز است اختصاص مسیر ویژه از دستگاه های ذی صلاح مثل استانداری پیگیری شود.
وی بر حضور خیرین و استفاده از ظرفیت خیرین در ارتقای ناوبری اورژانس استان تاکید کرد و افزود: بسیاری از خیرین تمایل دارند که با ساخت یک پایگاه اورژانس یا خرید یک آمبولانس در امور خیرخواهانه شرکت کنند و نیاز است مشارکت و نگاه خیرین به فوریت های پزشکی جذب شود.
وی ضمن اشاره به برخی از چالش های موجود در اورژانس هوایی خاطر نشان کرد: برخی چالش ها اعم از مکان مناسب جهت بالگرد و دیگر موارد نیاز دارد تا از طریق استانداری حل شود.
دکتر کریم در ادامه ضمن تاکید بر ارتباط قوی مرکز فوریت ها با سیستم اموزشی تصریح کرد: آموزش هایی که در دانشکده فوریت های پزشکی انجام می شود باید متناسب با نیاز مرکز فوریت های پزشکی باشد که دانشجویان پس از فارغ التحصیلی آماده کار در سیستم اورژانس پیش بیمارستانی باشند.
رئیس دانشگاه در پایان تاکید کرد: نظارت بر آمبولانس های خصوصی باید مورد توجه قرار بگیرد که ارائه خدمات و نحوه ارائه استاندارد های لازم را داشته باشد.
نظر شما