به گزارش قدس انلاین: رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت در حاشیه جلسه هیئت دولت در پاسخ به این پرسش که موضع وزارت صنعت معدن و تجارت درباره افزایش قیمت لبنیات چیست، اظهار کرد: ما قیمت یکصد قلم کالای ضروری که گروه لبنیات هم جزو آن است را هر روز رصد میکنیم، البته این افزایش قیمت دلایلی هم دارد مانند افزایش قیمت شیر خام یا اینکه اخیراً کاهش قیمت سبوس هم وجود داشته که دوستان سازمان حمایت هم وارد شده اند و موضوع را پیگیری میکنند.
وی افزود: قاعدتاً بیشتر از آن بررسی که سازمان حمایت انجام میدهد و قیمتی که مشخص میشود، هیچ میزان دیگری برای قیمت گذاری پذیرفته شده نیست و در صورت تخلف با متخلفان برخود میشود و این موضوعی است که در سال گذشته هم شاهد آن بودیم و جریمه هم پرداخت کردند.
رحمانی تاکید کرد: البته ما تمام تلاشمان این است که چنین اتفاقی رخ ندهد و از بروز آن جلوگیری کنیم اما در صورتی که نشود موضوع را به سازمان حمایت اعلام میکنیم و مجازات انجام می شود.
وزیر صمت در پاسخ به این پرسش که آیا با سخنان رئیس کل بانک مرکزی مبنی بر فشل بودن صنعت خودروسازی موافق است یا نه، اظهار کرد: من نمیخواهم کلمات را تایید کنم. به هرحال هرکس دوست دارد هر کلمهای را به کار ببرد اما در اینکه صنعت خودروسازی ما مثل صنایع دیگر ما مشکلاتی دارد و در کنار آن توانمندیهایی هم دارد شکی نیست.
وی افزود: یکی از کارهایی که پیگیری میکنیم ساماندهی صنعت خودروسازی است. من نمیتوانم و حق هم ندارم که این صنعت را تعطیل کنم و در عین حال باید به فکر ترمیم آن هم باشم. ما این موضوع را جدی گرفتیم و این برنامه که مشتمل بر یازده محور - از جمله ساخت در داخل و اصلاح روابط با قطعه سازان از محورهای آن است - تاکنون به خوبی پیش رفته است.
رحمانی در پاسخ به سوال خبرنگار قدس آنلاین در مورد برنامه خروج برخی مدلهای قدیمی و پرتیراژ دو خودرو ساز اصلی کشور هم گفت: سه مدل پراید در سه دوره زمانی دی ماه امسال، اردیبهشت و تیرماه سال بعد از رده تولید خارج میشود که شامل پراید ۱۱۱، ۱۳۱ و ۱۳۲ است. در خانواده پژو نیز، مدل GLX بنزینی تا آخر سال تولیدش متوقف میشود.
وی افزود: حداقل چهار تا پنج مدل خودروهای جدید را در نظر داریم که تولید کنیم و مثلا پژوی ۳۰۱ پس از خروج فرانسوی ها دیگر تولید نشده بود اما همه کارهای آن انجام شده و انشاءالله تا آخر سال امیدواریم بتوانیم این مدلها را به خط تولید برسانیم.
وزیر صمت تاکید کرد: ما به دنبال واگذاری خودروسازی هم هستیم و الان کمیته ای تشکیل دادیم که این کار تسریع یابد. همچنین املاکی که به تولید ربطی نداشت و مثلا مربوط به داشتن سهام یک شرکت خودروسازی بود را هم اعلام کردیم که باید واگذار شود.
رحمانی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار ما درباره نظر و تصمیم دولت در مورد اینکه با تشکیل وزارت بازرگانی دو وزیر جدید به مجلس معرفی کند یا صرفا برای وزارتخانه جدید کسی را به مجلس معرفی کند، و اینکه رئیس جمهور با وی در مورد ادامه کار در وزارت صنعت صحبت کرده است یا نه؟ گفت: قانون هنوز نهایی نشده و هر آنچه تایید شود اجرا خواهد شد. وی افزود: در بحث های رسانه ای افراد نظر خودشان را میدهند اما هنوز این بحث در دولت نهایی نشده و منتظر تایید نهایی قانون مصوب جدید هستیم تا بعد روی آن قضاوت کنیم. از نظر من اما خیلی مهم نیست که یک وزیر برای وزارتخانه جدید معرفی شود یا برای وزارتصنعت و معدن هم دوباره رئیس جمهور کسی را به مجلس معرفی کنند.
انتهای پیام/
نظر شما