به گزارش قدس آنلاین، دکتر جلیل توکل افشار اظهار کرد: این بخش به منظور هدایت پژوهش های پایه در حوزه سلول درمانی و طب بازساختی به بالین و بهره مندی بیماران با حمایت معاونت پژوهش و فناوری، دانشکده پزشکی و بیمارستان امام رضا(ع) راه اندازی می شود.
استاد گروه ایمونولوژی و آلرژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد یادآور شد: خوشبختانه علم طب بازساختی در تمامی رشته های علوم پزشکی و رشته های مرتبط به کار گرفته می شود و ستاد مانند چتری است که تمام گروه ها را پوشش می دهد.
دکتر توکل افشار با اشاره به اینکه ستاد پژوهش و فناوری سلول های بنیادی دانشگاه از سال ۹۰ در قالب ۴ کمیته راه اندازی شده است، افزود: توسعه زیر ساخت های لازم برای این علم و حمایت از پژوهشگران و اعضای هیات علمی برای به ثمر رساندن فاز بالینی و کاربردی سلول های بنیادی و طب بازساختی، مهمترین هدف ستاد است.
وی تصریح کرد: توسعه طرح های تحقیقاتی اعم از بالینی و پایه و سوق دادن به سمت بالین در راستای منفعت رساندن به بیماران، برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی، حمایت از دانشجویان و پیگیری مصوبات ازجمله فعالیت های این ستاد به شمار می رود.
دکتر توکل افشار با بیان اینکه دانشجویان به ویژه دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی بهترین و مهمترین پتانسیل در توسعه طب بازساختی و سلول درمانی به شمار می روند و نقش کلیدی در این زمینه دارند، خاطر نشان کرد: معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه از دانشجویانی که در این حوزه فعالیت می کنند در قالب ایجاد شرکت های فناور و دانش بنیان حمایت مالی و آموزشی می کند.
منبع: صداو سیما
انتهای خبر/
نظر شما