به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی شهرداری رشت ، ناصر حاج محمدی در جریان بازدید از کارخانه بازیافت زباله رشت به ظرفیت اسمی شرکت کود آلی گیلان اشاره کرد و گفت: کارخانه مذکور با توجه به قدمت ۲۲ ساله فرسوده شده و اکنون یک خط تولید آن بهسازی شده است.
وی به انتقال روزانه ۳۰۰ تن از پسماند رشت به شرکت کود آلی گیلان اشاره و افزود: بخشی از پسماند مذکور تبدیل به کمپوست شده و بخشی دیگر به صورت سوخت کارخانه زباله سوز نگه داری می شود و با راه اندازی کارخانه باید سوزانده شود.
شهردار رشت با اشاره به همکاری محمدباقر نوبخت رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی و کارگروه پسماند گیلان در برطرف کردن معضل پسماند رشت، بیان کرد: ظرفیت اسمی کارخانه بازیافت رشت از ۵۰۰ تن به یک هزار تن افزایش پیدا می کند و فرآیند بازیافت تمام زباله های رشت در این کارخانه انجام می شود.
وی از تولید روزانه ۵ تن کمپوست در شرکت کود آلی گیلان خبر داد و گفت: در آینده تولید کمپوست می تواند به روزانه ۲۰ تن افزایش یابد.
حاج محمدی با بیان اینکه زمین ۵ هکتاری کارخانه زباله سوز به شرکت توسعه تدبیر سلامت واگذار شده است، خاطرنشان کرد: سال ۹۲ قرارداد با شرکت مذکور منعقد شده و به دلیل مشکلاتی که در واگذاری زمین وجود داشت، اکنون یک سال از موعد مقرر گذشته است.
وی به تصمیم قاطع دولت مبنی بر راه اندازی کارخانه زباله سوز رشت اشاره و یادآور شد: تاکنون ۳۸ میلیارد تومان به شرکت طرف قرارداد پرداخت شده و باید ۲۵ درصد از مبلغ ۲۶ میلیون دلار کل قرارداد را به شرکت پرداخت کنیم تا کار را آغاز کند.
شهردار رشت تصریح کرد: تمهیدات لازم برای تجهیز کارگاه کارخانه زباله سوز رشت اندیشیده شده و یک سوله برای آن در نظر گرفته شده است.
حاج محمدی با اشاره به احداث تصفیه خانه شیرابه پسماند سراوان رشت، گفت: مردم سراوان به حق ناراحت هستند و ورود شیرابه به رودخانه های اطراف مردم را نگران کرده است.
نظر شما