به گزارش قدس آنلاین به نقل از پلیس گیلان ، سرهنگ حسین محمدپور ، با اعلام این خبر اظهار کرد: بر اساس آمارهای موجود، مکالمه با تلفن همراه یکی از شایعترین عوامل بروز تصادفات ناگوار، تلخ و شدید عنوان شده است، گاهی عدم تمرکز راننده به علت به صدا در آمدن زنگ تلفن همراه موجب انحراف خودرو و تصادفات و سوانح یا واژگونی ناشی از آن می شود.
وی افزود: نکته جالب توجه این است که افزایش احتمال تصادف فقط در زمان صحبت کردن نیست، بلکه از شروع مکالمه تا حداقل ۱۰ دقیقه پس از پایان مکالمه، احتمال افزایش تصادف وجود دارد.
رئیس پلیس راه استان تصریح کرد: استفاده از تلفن همراه هماهنگی برنامههای روزمره را بسیار آسان کرده است اما استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی منجربه کاهش توجه راننده و افزایش تعداد تصادفات شده که کشته و مجروح شدن افراد در تصادفات هزینههای زیادی بر جامعه تحمیل میشود.
این مقام انتظامی استفاده از تلفن همراه حین رانندگی را یکی از مصادیق عدم توجه به جلو راننده عنوان کرد و گفت: این کار باعث بروز حوادث ناگواری همچون برخورد با خودروی جلویی و یا برخورد با شی ثابت در جاده، انحراف به چپ و یا خروج از جاده و واژگونی آن میشود چراکه فردی که در حال صحبت کردن یا ارسال پیامک از طریق تلفن همراه است نمیتواند تمام حواس خود را به راه معطوف کند و به همین دلیل کنترل خودرو از دستش خارج و باعث بروز خسارت جبران ناپذیر میشود.
وی با بیان اینکه در هفت ماهه نخست سال جاری بیش از ۲۹ هزار راننده به علت استفاده از تلفن همراه توسط عوامل پلیس راه اعمال قانون شدهاند، ادامه داد: جای تاسف است که در بسیاری از این موارد تصادف و اصابت خودرو به اشیاء، عابران پیاده و یا خودروهای دیگر زمانی رخ میدهد که این موانع آشکارا قابل رویت و به طور کامل در میدان دید راننده قرار دارند.
سرهنگ محمدپور به رانندگان توصیه کرد: هشدارهای پلیس را جدی بگیرید و تلفن همراه خود را در زمان رانندگی خاموش کرده و به ندای این همراه ناپسند حین رانندگی بیتوجه باشید. فراموش نکنید که سلامت و حفظ جان شما و سایر سرنشینان خودروی شما، حتی عابران بیگناه که در مسیرتان در حرکت هستند، همچنین سایر رانندگان قانونمند عبوری، بر همه مسائل جانبی ارجح است.
نظر شما