تحولات لبنان و فلسطین

ثبت‌نام از نامزدهای انتخابات مجلس ۹۸ در حالی به پایان رسید که تعدادی از نمایندگان مجلس دهم، برای حضور در دوره یازدهم مجلس ثبت‌نام نکردند.

کدام نمایندگان مجلس دهم برای دوره یازدهم نامزد نشدند؟

قدس آنلاین: ثبت‌نام از نامزدهای شرکت در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، شنبه ۱۶ آذر ماه به پایان رسید. در این دوره ۱۳ هزار و ۸۹۶ نفر داوطلب ثبت‌نام کردند که در قیاس با دوره قبل بیش از ۱۵ درصد افزایش داشته است. از این تعداد ۱۶۰۵ نفر زن و ۱۲ هزار و ۲۹۱ نفر مرد با نسبت ۱۲ درصد خانم‌ها و ۸۸ درصد آقایان هستند.

این ثبت‌نام‌ها در حالی به پایان رسید که غایبان زیادی را به خود دید و افراد نسبتاً زیادی حاضر به شرکت در انتخابات این دوره مجلس شورای اسلامی نشدند.

در ادامه با شخصیت‌های غایب این دوره از انتخابات مجلس آشنا خواهید شد:

علی لاریجانی
رئیس سه دوره مجلس شورای اسلامی در لحظات پایانی قبل از شروع ثبت‌نام نامزدها اعلام کرد قصد شرکت در انتخابات مجلس را ندارد، اما با این وجود تمام نگاه‌ها منتظر دیده شدن علی لاریجانی در محل ثبت‌نام بود که چنین اتفاقی نیفتاد.

او در حالی در این دوره اعلام کرد قصد شرکت در انتخابات مجلس را ندارد که عده زیادی بر این باورند او قصد شرکت در انتخابات ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۰ را دارد.

در گزارش زیر به صورت جدا و مفصل به بررسی عدم حضور علی لاریجانی در انتخابات مجلس پرداخته‌ایم که می‌توانید در ادامه مشاهده کنید:

آیا علی لاریجانی نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ می‌شود؟

محمدرضا عارف
نائب رئیس مجلس دهم و رئیس فراکسیون امید از دیگر نفراتی بود که برای شرکت در انتخابات مجلس، نامزد نشد؛ عدم حضور محمدرضا عارف در انتخابات مجلس شورای اسلامی، در روز ششم این ثبت نام‌ها توسط محمدعلی وکیلی عضو فراکسیون امید اعلام شد.

عارف در ایام انتخابات سال 94 با پرچمداری اصلاح‌طلبانِ مدعی اصلاح اوضاع معیشتی مردم وارد عرصه انتخابات شده و توانسته بود در شرایط بد اقتصادی کشور امید زیادی در دل مردم ایجاد کند و وارد مجلس شود. اما با گذر ایام، فشل بودن او در مجلس، نه‌تنها نظر بسیاری از مردم را تغییر داد، حتی انتقاد اصلاح‌طلبان زیادی را نیز به همراه داشت و شاید همین نارضایتی، دلیل عدم‌حضور عارف در انتخابات دوره یازدهم مجلس باشد.

کاظم جلالی
رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس در دوره دهم از دیگر غایبان بزرگ این ماراتن بود؛ جلالی به خاطر تصدی مقام سفیری ایران در روسیه، آبان ماه امسال از سمت خود در مجلس استعفا داد و مجلس نیز با استعفای او موافقت کرد.

سیده فاطمه حسینی
دختر وزیر کار دولت اصلاحات و عضو فراکسیون امید هم از دیگر افرادی است که در این دوره از انتخابات مجلس حضور نخواهد داشت.

او که تنها سابقه نمایندگی مردم تهران در دور دهم مجلس را در کارنامه خود دارد و به خاطر صحبت‌های جنجالی خود در دفاع از پدرش درباره برداشتن سهم خود از سفره انقلاب و ساخت ویلای غیرقانونی در لواسان، از نمایندگان پرحاشیه مجلس بود، در این دوره از مجلس شورای اسلامی حضور پیدا نکرد.

پروانه سلحشوری
پروانه سلحشوری، نماینده مردم تهران در مجلس دهم و عضو فراکسیون امید از دیگر افرادی است که در این دوره از انتخابات مجلس حضور پیدا نخواهد کرد.

او که در مجلس دهم با صحبت‌های جنجالی خود، حواشی زیادی را در مجلس به وجود آورده بود، پس از ثبت‌نام برای شرکت در انتخابات مجلس، از حضور در این رقابت‌ها انصراف داد.

احمد سالک نماینده حوزه انتخابیه اصفهان

حمیدرضا فولادگر نماینده حوزه انتخابیه اصفهان

سلمان خدادادی نماینده حوزه انتخابیه ملکان

سیامک مره صدق نماینده کلیمیان

محمد عزیزی نماینده حوزه انتخابیه ابهر

محمد دهقان نماینده حوزه انتخابیه طرقبه

محمد قسیم عثمانی نماینده حوزه انتخابیه بوکان

مرتضی صفاری نطنزی نماینده حوزه انتخابیه نطنز اصفهان

محمدجواد فتحی نمایندگان حوزه انتخابیه تهران

حسن سلیمانی نماینده حوزه انتخابیه کنگاور

فریدون احمدی نماینده حوزه انتخابیه زنجان

منبع: راهبرد معاصر 

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.