به گزارش قدس آنلاین ، فضه سادات حسینی در خصوص جشنواره خانواده رضوی، اظهار کرد: کسانی که این جشنواره را راهاندازی کردند، افرادی بوده که چندین سال در حوزه زن و خانواده فعالیت داشته و دغدغهمند هستند.
وی با بیان اینکه خانواده مهمترین و کوچکترین بخش جامعه به شمار میرود، گفت: اگر خانواده سالم باشد، قطعاً همه نهادهای یک جامعه نیز سالم خواهند بود.
وی افزود: سال گذشته تجربه برگزاری همایش ملی خانواده را داشتیم که از طریق ایسپا، با بیش از ۱۰ هزار فعال حوزه خانواده مصاحبه کردیم و از میان آنها ۷۰۰ نفر برگزیده شدند که به تهران آمده و در دورههای آموزشی شرکت کردند.
حسینی در ادامه بابیان اینکه مسئولان نیاز به طرحها و ایدههای جدید در حوزه خانواده دارند، عنوان کرد: با توجه به وجود مشغله کاری و فکری مسئولان، ممکن است این ایدهها به ذهن مسئولان خطور نکند و قصد داریم به حاکمیت، قانونگذاران و سیاستمداران کشور، این ایدهها را ارائه دهیم.
وی با اشاره به اینکه برای شرکت در جشنواره هیچ شرط خاصی وجود نداشت، افزود: محورهای جشنواره شامل تسهیل ازدواج جوانان، تحکیم خانواده و کاهش طلاق، آموزش و مشاوره خانواده، سبک زندگی، فرزندآوری و فرزندپروری است که از میان بیش از ۴۰۰ اثر ارسالی، برای ۲۸ اثر نهایی، زمانی برای ارائه قرار دادیم.
حسینی ادامه بابیان اینکه در انتخاب نهایی، آثار داوری عمومی و تخصصی خواهند شد، گفت: داوری تخصصی شامل پنج نفر از فعالان حوزه خانواده میشود که سالها در این زمینه فعالیت داشتند. داوری عمومی نیز شامل پرکردن فرمهای ارزیابی جشنواره توسط افراد حاضر در برنامه میشود که همگی از فعالان حوزه خانواده محسوب میشوند و به طرحها رأی میدهند.
وی با اشاره به اینکه برای آثار برگزیده جشنواره، سقفی تعیین نشده است، بیان کرد: متولی اصلی این کار، بنیاد کرامت آستان قدس است و در کنار آن، بنیاد ملی خانواده و مرکز امور بانوان و خانواده آستان قدس نیز در این جشنواره مشارکت دارند.
دبیر علمی جشنواره خانواده رضوی اظهار کرد: سعی داریم این جشنواره را ادامهدار کرده و در آینده گستردهتر برگزار کنیم. ما حلقه ارتباط میان ایدههای حوزههای خانواده و عوامل مسئول در این حوزهها هستیم و برای عملی شدن آنها، پیگیری مداوم انجام خواهیم داد.
منبع:مهر
نظر شما