تحولات لبنان و فلسطین

عضو هیات علمی گروه علوم ورزشی دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) گفت: بر اساس پیش بینی‌ها، کشور ما تا سال ۱۴۱۴ به یک کشور سالمند تبدیل می‌شود به همین دلیل باید برنامه ریزی برای سرانه ورزشی با این نگاه تعریف شود.

سرانه ورزشی سالمندان باید افزایش یابد

به گزارش قدس آنلاین، وحید ساعتچیان افزود: این در حالی است که به نظر می رسد به اشتباه بیشترین سرانه ورزشی برای دانش آموزان در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: یک سالمند  تمام وقت خود را در فضاهای ورزشی نمی‌گذراند به همین دلیل این فرصت ایجاد می‌شود تا دیگر گروه‌های سنی نیز بتوانند از این فضاها استفاده کنند.
عضو هیات علمی گروه علوم ورزشی دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) گفت: به همین دلیل اگر بتوانیم سرانه ورزشی جامعه سالمند را افزایش دهیم خود به خود امید به زندگی در سایرین هم ایجاد می شود چون افراد جوان‌تر نیز با انتخاب الگوی مناسب از این پیشکسوتان بهانجام فعالیت ورزشی روی می آورند.
ساعتچیان با اشاره به هزینه کرد سازمانها و نهادها در امر ورزش افزود: آنها موظف به هزینه کرد درصدی از بودجه خود برای امور ورزشی کارکنان هستند و بیشتر این مراکز با پرداخت بن یا تسهیلات ورزشی به  افراد و خانواده آنها کمک می کنند که اقدامی بدون برنامه ریزی است و این نوع پرداخت هزینه نشان دهنده غفلت در موضوع سواد ورزشی است.
وی ادامه داد:
در موضوع سواد ورزشی، می توان به مسوولیت‌های اجتماعی که هر سازمان برعهده دارد اشاره کرد زیرا اگر مجموعه‌ها به این وظیفه خود اعتقاد داشته باشند خود به خود بیشترین هزینه جاری را به فعالیت‌های ورزشی اختصاص می دهند تا سلامت جسمی کارکنان ارتقا یابد.
عضو هیات علمی گروه علوم ورزشی دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) گفت: در بیشتر مجموعه‌ها پرداخت این تسهیلات، حالت نمایشی به دست آورده است و احساس می‌ شود آنها در حال فرار مالیاتی هستند چون صرفا این هزینه ها در صورت‌های مالی و روی کاغذ دیده می شود.
ساعتچیان افزود: تا به حال آنچه دیده شده این است که سازمان‌ها به دلیل عدم شناخت دُرست از حوزه‌های مختلف، به خوبی مسوولیت اجتماعی خود را در قبال جامعه ایفا نکرده‌ و به سمت حواشی ورزشی سوق پیدا کرده‌اند.
وی ادامه داد: بر حسب تجربه ثابت شده است این تسهیلات، بدون نظارت کافی سال به سال در میان کارکنان توزیع می شود ولی هیچ کارنامه ارتقای سلامت کارکنان وجود ندارد تا نشان دهنده بهبود سلامت و یا تقویت جسمی افراد باشد.
عضو هیات علمی گروه علوم ورزشی دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) گفت: در بعضی از سازمانها و نهادهایی که گردش مالی بسیار هم دارند بخشی از این صورت‌های مالی مرتبط با ورزش نوعی پوشش برای پولشویی است.

ساعتچیان افزود: این مجموعه‌ها به اسم هزینه کرد و یا فراهم آوردن امکانات ورزشی کاربری فضایی را به ورزشی تبدیل کرده و بعد از چند سال با گرفتن مجوزهایی در به روزآوری و افزایش سرمایه به مجموعه‌های دیگر واگذار می کنند چنانکه بسیاری از تیمهای بانک‌ها و مجموعه‌های اقتصادی را در خاطر داریم که اکنون هیچ نشانی از آنها وجود ندارد.  

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.