محمدرضا علی آبادی در گفتگو با خبرنگار قدس آنلاین، با بیان اینکه هیچ اندازه و مرزی برای تاثیرگذاری عمیق سینما در بخش های مختلف قابل تصور نیست، اظهار داشت: سینما، زبان مشترک امروز سرزمین های گوناگون و آیینه ی فرهنگ ها در نمایاندن خویش بر دیگران است.
وی افزود: در این میان هر کشوری بیشتر به این هنر بها دهد و دوستش بدارد و پشتیبان روایت های بی پرده برآمده از بطن هستی مردمانش باشد، بی شک در نمایاندن فلسفه وجودی اش موفق تر و پیشروتر است.
عضو شورای انتخاب فیلم خراسان شمالی، با تاکید بر اینکه زبان سینما، زبان مردم است، خاطرنشان کرد: دوربین هر فیلم ساز روایت گر زندگی جاری در زیر پوست شهرها و حقایقی است که بی واسطه نمایان می شوند.
علی آبادی، گفت: در این میان رسالت هنر در طول تاریخ عیان کردن حقایق بوده و بی شک این راز ماندگاری آثار فاخر در هر جریان فکری و مسلکی است.
فیلم ساز خراسان شمالی، از اکران فیلم های جشنواره فجر در استان به عنوان یک اتفاق بسیار خوبی یاد کرد , افزود: با این وجود بهتر این است فیلم های درجه یک هر سال هم با حمایت بودجه های ادارات و نهادهای استانی در تعامل با تهیه کنندگان و پخش کنندگان، نصیب سینماهای استان شوند.
محمد رضا علی آبادی یادآور شد: در طول عمر بیش از صد سال زندگی این هنر بهترین و گویاترین اسناد تاریخی، فیلم های مختلف دوران گوناگون در سرزمین های مختلف جهان هستند به طوری که مردم در سرتاسر دنیا امروز به واسطه سینماست که جنگ افروزان و ظالمان و دیکتاتورهای معاصر را بهتر می شناسند.
علی آبادی گفت: فیلم اولی ها نسل آینده سینمای ایران هستند که آن چه بر پرده می آورند، بی پرده اند و گاه تیز و آن چه تکمیلش می کند، حمایت است در تولید و ارائه بنابراین سینمای بی واسطه، بهترین آیینه در درک و شناخت مردمان این سرزمین است.
نظر شما