به گزارش قدس آنلاین، مجید فرقانی در خصوص ضرر و زیان وارده به دفاتر خدمات مسافرتی خراسان رضوی، اظهار کرد: برآورد ما از میزان خسارت واردشده به دفاتر خدمات مسافرتی استان خراسان رضوی با استفاده از آمار و اطلاعاتی که از دفاتر گرفتهایم؛ بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان است، در حالی که اگر خسارت وارد شده به تأسیسات گردشگری مانند هتلها را نیز در نظر بگیریم، این رقم بسیار بیشتر خواهد شد.
سخنگوی انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی خراسان رضوی در خصوص حمایتها و تسهیلاتی که از سوی دولت برای دفاتر خدمات مسافرتی در نظر گرفته شده است، افزود: تا این لحظه هیچ اقدام عملیاتی در این زمینه از جانب دولت صورت نگرفته و در حد حرف باقی مانده است. علیرغم پیشنهاد ما در خصوص بستههای حمایتی و وعدههایی که در قالب تسهیلات بلندمدت، کوتاهمدت و تنفسدار داده شده، هنوز هیچ یک عملیاتی نشده است.
هنوز ۶۰ درصد بدهی آژانسهای مسافرتی بابت فروش خدمات به مردم تسویه نشده است
فرقانی بیان کرد: آژانسهای مسافرتی با استفاده از منابع خود و یا روشهای دیگر، بسیاری از مبالغی را که موظف به بازگرداندن آنها به مردم بودهاند، پرداخت و برای آن برنامهریزی کردهاند؛ اما هنوز حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد بدهیهای دفاتر به مردم بابت فروش خدمات تسویه نشده است.
وی خاطرنشان کرد: مدیران دفاتر خدمات مسافرتی امیدوار هستند که از جانب دولت کمکهایی به صورت وام و یا تسهیلات دریافت نمایند تا بتوانند چنین مشکلاتی را رفع کنند؛ زیرا بازار خدمات مسافرتی خوابیده و در این شرایط هیچ فعالیتی نداریم که بتوانیم با استفاده از آن، خسارات را جبران کنیم.
سخنگوی انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی خراسان رضوی تصریح کرد: در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد دفاتر خدمات مسافرتی به دلیل عدم وجود بازار کار و همچنین محدودیتهای ایجاد شده ناشی از شیوع ویروس کرونا و خانهنشینی مردم، تعطیل هستند؛ زیرا زمانی که هتلها تعطیل باشند، پروازی انجام نشود و مسافرتی صورت نگیرد، فعالیت ما معنایی ندارد و همچنان ما با مشکلات بزرگ و متعددی روبهرو هستیم.
پیگیر بازگشت مبالغ خدمات سفر به مردم هستیم
فرقانی اضافه کرد: مردم حق دارند که وجوه پرداختی خود بابت خرید خدمات سفر را درخواست کنند؛ اما با توجه به شرایط موجود، لازم است بیشتر یکدیگر را درک کرده و همدل باشیم؛ لذا مردم مطمئن باشند که اگر این مبالغ در دفاتر مسافرتی باشد، ما به شدت پیگیر بازگرداندن وجوه به مردم خواهیم بود.
وی عنوان کرد: ما حامی مردم هستیم و به دفاتر خدمات مسافرتی نیز توصیه کردهایم که اگر مبلغی در اختیار دارند؛ به مردم پرداخت کنند. من به طور قطعی بیان میکنم که ۹۰ درصد دفاتر ما پولی از مردم در اختیار نداشته و این مبالغ در دست شرکتهای هواپیمایی و مراکزی که خدمات ارائه میدهند، قرار دارد. ما نیز پیگیر بازگشت این مبالغ هستیم و امیدواریم مردم با صبوری به حقوق خود برسند.
سخنگوی انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی خراسان رضوی گفت: خوشبختانه شرایط ایجادشده و محدودیت پروازها، تأثیری بر قیمت بلیت نداشته؛ زیرا تقاضا برای سفر کاهش یافته است. در چند سال گذشته با به وجود آمدن آزادسازی نرخ، مبنای تعیین قیمت، عرضه و تقاضا است؛ بنابراین با توجه به کاهش تقاضا، قیمتها افزایش پیدا نکرده و گاهی از قیمتهای سال ۹۷ نیز کمتر فروخته میشود.
منبع: ایسنا
انتهای خبر/
نظر شما