به گزارش قدس آنلاین، یوسف بیدخوری اظهار داشت: از ابتدای شروع کرونا بحث خسارتهای وارد شده به حوزه گردشگری مطرح است و از دهه آخر اسفند ماه نیز واحدهای اقامتی ما تعطیل بودهاند.
وی افزود: به دلیل تعطیلی واحدهای اقامتی در ایام نوروز خسارت جدی به این واحدها در سطح استان وارد شده؛ به عنوان مثال ۹۷ اقامتگاه بومگردی در سطح استان خراسان رضوی داریم که در این ایام صدمه جدی دیدهاند.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی تصریح کرد: طی یک ماه اخیر پیگیر بازگشایی اقامتگاهها بودهایم که با پیشنهادهای مختلف و تصویب پروتکلهای بهداشتی مقرر شد این اقامتگاهها بازگشایی شوند.
بیدخوری عنوان کرد: با توجه به بازشدن اقامتگاهها متاسفانه هنوز از سوی گردشگران و تورها اقبالی صورت نگرفته و درصد اشغال اقامتگاههای ما ۵ درصد است که این برای واحدهای اقامتی توجیه اقتصادی ندارد، به عنوان مثال یک هتل ۵ ستاره ما فقط روشن کردن سیستم سرمایشی آن و نگهداری، ۱۰۰ میلیون تومان در ماه هزینه دارد که با این استقبال صرفه اقتصادی دیگر ندارد.
وی ادامه داد: از نیمه اسفند ماه و ماه های فروردین و اردیبهشت ۱۶۷ میلیارد تومان میزان خسارت وارده شده به حوزه گردشگری استان بوده و با این استقبال کم در این چند وقت باید یک سوم دیگر به این مبلغ اضافه شود.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی بیان کرد: افرادی که از بحث کرونا در حوزه گردشگری آسیب دیدهاند باید در سامانه تامین اجتماعی جهت دریافت بیمه بیکاری ثبت نام کنند.
بیدخوری درباره مشکل اقامتگاههای بومگردی در استفاده از بیمه بیکاری نیز اظهار داشت: اقامتگاههای بومگردی ما به دلیل این که خانوادگی اداره می شده پرسنل را بیمه نکرده بودند و در شرایط امروز که باید از بیمه بیکاری استفاده کنند دچار مشکل شدهاند که در این زمینه مکاتباتی را با تهران برای رفع مشکل آنها داشتهایم.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی اظهار داشت:اقامتگاه های ما از سوی ستاد ملی کرونا تعطیل شده اند و خود مسئولان اقامتگاهها در آن نقشی نداشتهاند و از همین رو باید دولت نگاه ویژهای به اقامتگاههای خراسان رضوی داشته باشد و تسهیلات خاصی برای آنها در نظر بگیرد.
منبع: تسنیم
انتهای خبر/
نظر شما