به گزارش قدس آنلاین، علیرضا رزمحسینی در این بازدید با بیان اینکه با طراحی صورت گرفته مرکز فرهنگی دفاع مقدس خراسان رضوی جزو موزههای برجسته کشور خواهد بود، اظهار کرد: این مرکز به عنوان میراث ماندگار دفاع مقدس و جبهه مقاومت، ایستادگی و فداکاری رزمندگان اسلام را در طول دفاع مقدس برای نسلهای بعد به یادگار خواهد گذاشت تا آنها بدانند که امت همیشه در صحنه ایران اسلامی در چه شرایطی از کشور دفاع کردند.
وی با اشاره به اینکه آحاد مردم دفاع از سرزمین اسلامی و انقلاب را وظیفه خود میدانند، خاطرنشان کرد: یگانهای خراسان در دفاع مقدس اعم از سپاه، ارتش و بسیج به عنوان یگانهای پیشتاز، منشأ بسیاری از خدمات بودند.
استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه جمهوری اسلامی در طول دفاع مقدس با حداقل امکانات در مقابل دنیای استکبار ایستاد، بیان کرد: قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی در حوزه دفاعی از برکات دفاع مقدس است و اقتدار امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی به برکت حماسهآفرینیهای دفاع مقدس است.
رزمحسینی در بخش دیگری از سخنانش تکمیل پروژه در دست احداث مرکز فرهنگی دفاع مقدس خراسان رضوی را یک ضرورت دانست و گفت: همه ما بر خود وظیفه میدانیم نسبت به تکمیل این پروژه که عملیات اجرایی آن آغاز شده، گام برداریم تا با تکمیل آن، شاهد حضور و بازدید زائرین و مجاورین بارگاه حضرت رضا (ع) و زائرین خارجی از موزه باشیم. مصمم هستیم که با هماهنگی همه دستگاههای استانی توقفی در روند احداث این مرکز صورت نگیرد.
استاندار خراسان رضوی توجه به محتوای مرکز فرهنگی را مورد تأکید قرار داد و گفت: محتوای این مرکز باید به گونهای طراحی شود که باعث گسترش فرهنگ دفاع مقدس و بیانگر دستاوردهای این حماسه ماندگار باشد.
وی در پایان به برگزاری کنگره ملی ۱۸ هزار شهید استان خراسان رضوی در سال ۱۴۰۰ اشاره کرد و گفت: امید است با استفاده از ظرفیت تمام دستگاهها و نهادهای استانی کنگرهای فاخر و در شأن استان خراسان رضوی برگزار شود و به همین مناسبت شاهد افتتاح مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان نیز باشیم.
در ابتدای این نشست سردار یوسفعلیزاده، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی ضمن قدردانی از حضور استاندار خراسان رضوی در مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان، گزارشی از روند اقدامات صورت گرفته عمرانی در راستای احداث این مرکز ارائه کرد و گفت: برای تکمیل این مرکز در حوزه عمرانی ۷۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است که تقاضا داریم با هدایتها و فعالیتهای استاندار خراسان رضوی و پیگیریهایی که صورت خواهد گرفت این اعتبار تأمین شود.
وی در ادامه به یادمانهای شهدای گمنام استان خراسان رضوی اشاره کرد و بیان کرد: در سطح استان ۲۰ یادمان شهید گمنام در حال ساخت است و در ۳۱ نقطه جهت احداث یادمان شهدای گمنام هنوز اقدامی صورت نگرفته که امیدواریم با دستورات و کادرسازی که صورت میگیرد یادمان شهدای گمنام به مناسبت چهلمین سالگرد دفاع مقدس و برگزاری کنگره ملی ۱۸ هزار شهید استان خراسان رضوی در این ۵۱ مکان به بهرهبرداری برسد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی در پایان به تدوین دانشنامه استانی دفاع مقدس اشاره کرد و ادامه داد: طرح دانشنامه استانی دفاع مقدس که به تصویب شورای هماهنگی حفظ آثار استان رسیده و در بازه زمانی چهار ساله اجرایی میشود، در حال اجرا است.
این مسئول خاطر نشان کرد: جلد اول این دانشنامه در هفته دفاع مقدس همزمان با افتتاح فاز یک مرکز فرهنگی دفاع مقدس رونمایی خواهد شد که درخواست داریم اعتبار سال ۱۳۹۹ تدوین داشنامه استانی دفاع مقدس براساس مکانیزمی که سال گذشته صورت گرفت، تأمین و واگذار گردد.
بر اساس گزارش روابط عمومی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی، در این نشست مقرر شد سازمان برنامه و بودجه استان و شهرداری مشهد برای تأمین اعتبار جهت تکمیل پروژه در دست احداث مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان مکانیزم و راه حل قانونی پیدا و ارائه نمایند و برای تأمین اعتبار سال ۱۳۹۹ در خصوص تدوین دانشنامه استانی دفاع مقدس بر اساس مصوبه نشست شورای هماهنگی حفظ آثار اقدام شود.
منبع: ایسنا
انتهای خبر/
نظر شما