تحولات لبنان و فلسطین

مقامات استرالیا از فردا (سه‌شنبه) با هدف تلاش برای جلوگیری از شیوع کروناویروس در شهر ملبورن، مرز بین دو ایالت ویکتوریا و نیو ساوث ولز، پرجمعیت‌ترین ایالت‌های این کشور را خواهند بست.

بسته شدن مرز بین پرجمعیت‌ترین ایالت‌های استرالیا در پی شیوع مجدد کرونا

به گزارش قدس آنلاین، این تصمیم که امروز (دوشنبه) اعلام شده است در حالی گرفته شده که طی ۱۰۰ سال اخیر قرار است برای نخستین بار مرز بین دو ایالت پرجمعیت ویکتوریا و نیو ساوث ولز استرالیا بسته شود. مقامات این کشور آخرین بار در سال ۱۹۱۹ میلادی در طول همه‌گیری آنفلوآنزای اسپانیایی، مرز بین این دو ایالت را مسدود کرده بودند.

تنها مرز داخلی دیگر ایالت ویکتوریا با ایالت استرالیای جنوبی نیز از مدتی قبل بسته بوده است.

شمار مبتلایان جدید کرونا در ملبورن، مرکز ایالت ویکتوریا در روزهای اخیر رو به افزایش است و این موضوع مقامات را وادار کرده تا دستورات شدید فاصله‌گذاری اجتماعی را در ۳۰ حومه مختلف اجرا کنند و ۹ برج مسکن عمومی را در قرنطینه کامل قرار دهند.

ایالت ویکتوریا ۱۲۷ مورد ابتلای جدید به کرونا را در طول شبانه روز اعلام کرده است که بزرگ‌ترین خوشه عفونت یک روزه این ایالت از زمان شروع همه‌گیری است. این گزارش همچنین حاکی از یک مورد مرگ ناشی از این بیماری در ویکتوریا است که اولین قربانی در بیش از دو هفته در سطح ملی محسوب شده و شمار کل قربانیان کرونای این کشور را به ۱۰۶ نفر رسانده است.

مقامات استرالیا از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ابتلای ۸۵۸۶ نفر را به بیماری کووید-۱۹ در سراسر این کشور تایید کرده‌اند.

تصمیم مقامات این کشور برای بستن مرز دو ایالت پرجمعیت ویکتوریا و نیو ساوث ولز می‌تواند ضربه‌ای برای بهبود اقتصادی استرالیا محسوب شود، زیرا این کشور در آستانه اولین رکود اقتصادی خود در نزدیک به سه دهه اخیر قرار گرفته است.

به گفته مقامات استرالیا فعلا هیچ برنامه‌ای برای بازگشایی مرزها وجود ندارد و برای جلوگیری از عبور و مرور غیرقانونی مرزها توسط ارتش گشت‌زنی خواهد شد. نظارت هوایی و دیگر نظارت‌ها نیز به طور ۲۴ ساعته و در تمامی هفت روز هفته در مرزها صورت خواهد گرفت. این در حالی است که مردم می‌توانند برای عبور از مرز درخواست مجوزهای روزانه کنند اما صدور این مجوزها حدود سه روز زمان می‌برد.

استرالیا تنها با حدود ۸۵۰۰ مورد ابتلا تاکنون در جریان همه‌گیری کروناویروس، بهتر از سایر کشورها عمل کرده اما شیوع این عفونت در ملبورن زنگ خطری را به صدا در آورده است.

این کشور در طول هفته گذشته به طور میانگین روزانه ۱۰۹ مورد ابتلا را گزارش کرده که در مقایسه با میانگین فقط ۹ مورد ابتلای روزانه در طول هفته اول ژوئن افزایش زیادی داشته است.

بنا بر گزارش رویترز، اگرچه مقامات این کشور گفته‌اند که بستن مرز باعث جلوگیری از گسترش بین ایالتی این شیوع جدید می‌شود با این حال مردم محلی ملبورن نگران این هستند که اقدامات جدید برای فاصله‌گذاری اجتماعی به طور یکنواخت در سطح شهر اجرا نشده است.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.