قدس آنلاین: رییسجمهوری در این مراسم با بیان اینکه به رغم همه فشارهای اقتصادی روند توسعه بهداشت و درمان در سال ۹۹ رو به افزایش بوده است، گفت: این روند نه تنها کاهش نیافته بلکه امسال و ماههای نخست سال آینده مصمم هستیم بیش از ۱۰ هزار تخت بیمارستانی را افتتاح کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی افزود: بسیار خوشحالم که امروز طرحهایی انجام شد که موجب رفاه و آسایش مردم می شود، به ویژه در این شرایط خاص که ما در حال مقابله و جنگ با یک ویروس خطرناک به نام کرونا هستیم.
رییس جمهوری ادامه داد: همانطور که وزیر بهداشت و درمان قول داده بود که تا پایان امسال و ماههای اولیه سال آینده بیش از ۱۰ هزار تخت بیمارستانی را افتتاح کنیم، امروز این طرح ها را افتتاح کردیم.
رییس دولت تدبیر و امید با بیان اینکه در کشور به طور معمول، یک هزار و ۴۰۰ طرح در سال به افتتاح می رسیده است، گفت: امسال در رقم افتتاحها بهرغم وجود فشارهای اقتصادی به عدد بسیار خوبی رسیدیم.
روحانی با بیان اینکه این افتتاحها درحالی صورت گرفته که بیش از روزها و ماههای قبل نیاز به تختهای بیمارستانی احساس میشود، افزود: افتتاح هشت طرح مهم بیمارستانی و درمانی در یک روز نشانه این است که دولت همچنان طرح تحول سلامت را به عنوان اولویت مهم دنبال می کند.
رییس جمهوری افزود: به نظر من یکی از افتخارات دولت یازدهم و دوازدهم که در تاریخ این کشور باقی خواهد ماند تلاش پیگیر دولت، بخش خصوصی و همه مردم برای ساخت و تجهیز بیمارستانها بوده است.
وی خاطر نشان کرد: اگر ما بازسازی و نوسازی تختهای بیمارستانی و همچنین ایجاد تختها را در کنار هم قرار دهیم، متوجه می شویم که به اندازه کل کار درمانی انجام شده در طول تاریخ ایران تا سال ۹۲، در این ۷- ۸ سال کار انجام شده است که تکمیل نیز خواهد شد.
روحانی با بیان اینکه همه ما میدانیم که تجهیزات، تخت، بیمارستان و وسایل تشخیصی، همه فرع هستند، گفت: آنچه در بخش درمان مهم بوده و اهمیت دارد، بخش نیروی انسانی یعنی پزشکان مجرب، پرستاران، بخشهای پیراپزشکی و بخشهای دیگر درمان است.
رییس جمهوری افزود: این نیروی انسانی است که خوب میفهمد، خوب درس میخواند و مهارت پیدا میکند و در روز سختی، فداکاری میکند و خود را آماده میکند تا مردم سالم باشند، اما خودش رنج و زحمت را متقبل میشود و حتی جان خودش را فدا میکند.
رییس دولت تدبیر و امید ادامه داد: به همه پرستاران، پزشکان و همه کادر درمانی درود میفرستیم و همچنین عالی ترین درجات را طلب می کنیم برای همه شهیدانی که در این دوره هفت ماهه، جان عزیز خودشان را فدای سلامت ملت عزیز ما کردند.
رییس جمهوری با بیان اینکه ما امروز در کنار سختافزارها شاهد یک تحول بزرگ در بخش درمان و بهداشت هستیم، گفت: من بیمارستان، تخت، مراقبتهای ویژه و تجهیزات و همه را جزو سختافزار میدانم و آنچه مهم است فناوریها، دانش و علم است که دانشگاههای علوم پزشکی، مراکز تحقیقاتی، شرکتهای دانشبنیان ما میسازند که بخش نرمافزاری را تشکیل می دهد.
روحانی ادامه داد: امروز در زمینه کرونا به طور شبانهروزی در کشور، در یک بخش برای درمان بیماران و در بخش دیگر در زمینه تحقیقات، هم برای داروی شفابخش که در آینده در اختیار پزشکان قرار گیرد و هم واکسن مورد نظر که میتواند از عزیزان ما در سراسر کشور حراست و حفاظت کند، تلاش میشود.
رییس دولت تدبیر و امید با قدردانی از هلال احمر کشور اظهار داشت: امروز ۱۴۰۰خانه هلال افتتاح شد و رییس جمعیت هلال احمر قول داد در پایان دولت، پنج هزار خانه هلال در سراسر کشور افتتاح شود که برای امداد و نجات، برای روز مبادا و برای حوادث غیرمترقبه بسیار مهم هستند.
رییس دولت تدبیر و امید با بیان اینکه همه مردم باید آماده باشند، اضافه کرد: این موضوع که وضعیت انبارهای هلال احمر در حال حاضر خوب است جای قدردانی دارد چرا که برای شرایط بحرانی که ممکن است با آن مواجه شویم انبارهای هلال احمر باید همیشه تجهیز و پر باشند.
وی با بیان اینکه همه مردم ما باید آماده باشند، افزود: اگر خانههای هلال احمر در سراسر کشور بتوانند آموزشهای ابتدایی، آموزشهای لازم و کمکهای اولیه را به مردم به ویژه جوانها، دانشجویان و دانشآموزان آموزش بدهد، مردم در روز سختی، مجهز و آماده می شوند.
رییس جمهوری خاطر نشان کرد: بدین ترتیب، در صورت قوع مشکل، قبل از اینکه نیروهای رسمی امدادگر برسند همه مردم روستا و شهر به عنوان امدادگر وارد صحنه میشوند و کمک میکنند.
روحانی اظهار داشت: من مجددا تاکید میکنم اردوگاههای هلال، برای جوانان در فصل تابستان، کاری انجام دهند. جوانان در اردوهای تابستانی آنچه که لازم است را بیاموزند، به مهارتهای لازم در زمینه امداد و نجات در شرایط خاصی که برای کشور پیش میآید، کاملاً مجهز شوند.
وی اضافه کرد: همچنین این اردوگاهها میتوانند برای جوانهای ما نشاط ایجاد کرده و جوانها را با برخی از وظایف آشنا کنند.
مهارتآموزی در زمینه بهداشت برای مردم مهم و ضروری است
رییس جمهوری مهارت آموزی در زمینه بهداشت را برای مردم مهم و ضروری دانست و تصریح کرد: آنچه که میتواند کشور و مردم را از بیماری مصون کند، کارهای بسیار سادهای است که آدم باور نمیکند.
روحانی ادامه داد: اینکه آدم غذا را به موقع و به اندازه خورده و استراحت او به اندازه لازم باشد و بهداشت را مراعات کرده و در تابستان و زمستان آنچه لازم است برای حفظ جسم، جان، معنویت و روح خودش به کار ببندد، ساده و مهم است.
وی با بیان اینکه منظور از سلامت فقط سلامت جسم نیست بلکه سلامت روان، سلامت معنویت، اخلاق و نشاط است، خاطر نشان کرد: آنهایی که دارای نشاط هستند قدرت جسمی آنها نیز در برابر بیماری بیشتر بوده و به خوبی میتوانند در برابر بیماری از خود مراقبت کنند.
رییس دولت تدبیر و امید با ابراز امیدواری از اینکه در روزهای سخت فصل پاییز که همزمان با شیوع آنفلوآنزا است، کشور به خوبی از این شرایط عبور کند، یادآورشد: خداوند ما را در فصل پاییز و زمستان یاری کند که در کنار بیماری کرونا و احتمالاً آنفولانزا و مشکلات دیگری که داریم، بتوانیم این روزهای سخت را سپری کنیم.
روحانی ادامه داد: امیدوارم پزشکان، پرستاران و مدافعان سلامت را یاری کنیم تا با کمک هم و با افتخار و آبرومندی همانطور که تا امروز بوده و در آمار و ارقام از کشورهای پیشرفته جهان عقب نبودیم، توجه بیشتر به امر بهداشت و درمان داشته باشیم.
رییس جمهوری خاطرنشان کرد: ایثار پزشکان و پرستاران کشور کمتر از دیگران نبوده بلکه بیشتر هم هست و امیدوارم مردم نیز همه توجهات لازم را به اصول بهداشتی داشته باشند تا بتوانیم با افتخار بیشتر این ماههای پرخطر را از سر بگذرانیم.
این طرح های ملی امروز (پنجشنبه) در استانهای تهران، آذربایجان غربی، اصفهان، سیستان و بلوچستان، کردستان، مازندران و گیلان افتتاح شده است.
بیمارستان پوست رازی تهران
از جمله این طرحها، افتتاح بیمارستان پوست رازی تهران است. این بیمارستان با زیربنای ۲۱ هزار و ۵۰۰ متر مربع و ظرفیت ۱۷۶ تخت با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال و اشتغال زایی ۵۵۰ نفر ساخته شده است.
عملیات اجرایی این پروژه در هشت طبقه از سال ۱۳۸۸ آغاز شد که دارای ۸ اتاق عمل سرپایی و ۴ اتاق عمل جراحی، بخش اورژانس با ۱۸ تخت، بخش بستری با ۱۴۱ تخت، بخشهای ویژه با ظرفیت ۱۳ تخت و بخش شیمی درمانی با ظرفیت ۴ تخت است. همچنین در این بیمارستان علاوه بر بخشهای جراحی و درمانی ذکر شده میتوان به بخش های تشخیصی از جمله رادیولوژی، فوتوتراپی، آزمایشگاه و بخشهای شیمی درمانی اشاره کرد.
مجتمع جامع پیوند حضرت مهدی (عج) بیمارستان مسیح دانشوری
مجتمع جامع پیوند حضرت مهدی (عج) بیمارستان مسیح دانشوری نیز امروز با حضور روحانی به بهره برداری رسید. این بیمارستان با زیربنای ۵ هزار و ۶۰۰ متر مربع و تعداد ۱۰۰ تخت با اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال و اشتغال زایی ۴۰۰ نفر احداث شده است.
عملیات اجرایی پروژه مرکز پیوند مسیح دانشوری از سال ۱۳۸۶ آغاز شد. این مجتمع دارای ۶ تخت جراحی، بخش بستری با ۴۱ تخت و بخش های ویژه با ظرفیت ۵۳ تخت است.
بیمارستان "آیتالله خویی" خوی
بیمارستان ۲۹۵ تختخوابی "آیتالله سید ابوالقاسم خویی" شهر خوی نیز امروز در قالب پویش "ره سلامت" با دستور ویدئوکنفرانسی حجتالاسلام حسن روحانی، رییس جمهوری اسلامی ایران افتتاح شد.
این بیمارستان با زیربنای ۳ هزار و ۵۰۰ متر مربع و تعداد ۲۹۵ تخت با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال و اشتغال زایی ۷۵۰ نفر ساخته شده و هم اکنون آماده ارائه خدمت به مردم این منطقه است.
عملیات اجرایی این پروژه در ۴ طبقه از سال ۱۳۹۱ آغاز شد. بیمارستان دارای بخشهای جراحی با ۹ تخت، اورژانس با ۳۵ تخت، بستری با ۱۷۵ تخت و بخش های ویژه با ظرفیت ۷۶ تخت است. همچنین علاوه بر بخش های جراحی و درمانی ذکر شده می توان به راه اندازی بخش های تشخیصی از جمله سی تی اسکن، رادیولوژی، پاراکلینیک و آزمایشگاه کرونا اشاره کرد.
بیمارستان ۲۳۵ تختخوابی شفا در سقز
بیمارستان شفا به عنوان سومین بیمارستان فعال شهرستان سقز با ظرفیت ۲۳۵ تخت بستری با اعتبار ۱۴۰ میلیارد تومان (ابنیه ساختمان و تجهیزات پزشکی) روز پنجشنبه توسط رییس جمهوری و از طریق ویدیو کنفرانس به بهره برداری رسید.
رییس شبکه بهداشت و درمان سقز اظهار داشت: بیمارستان ۲۳۵ تختخوابی شفا خدمت بزرگ دولت به مردم منطقه و دارای امکانات و تجهیزات پیشرفته برای ارائه خدمات درمانی تخصصی به بیماران است.
انور بهرامی افزود: بیمارستان شفا به عنوان سومین بیمارستان شهرستان سقز اکنون به منظور ارایه خدمات مطلوبتر در اختیار دانشگاه علوم پزشکی کردستان قرار گرفته و بخشهای کودکان، داخلی و اورژانس آن از یک ماه گذشته با توجه به وضعیت شهرستان از نظر بیماری کرونا آغاز بکار کرده است.
وی با اشاره به اینکه در شهرستان سقز بیمارستان امام خمینی (ره) و تامین اجتماعی نیز فعال و به بیماران خدمات ارایه میکنند، اضافه کرد: بیمارستان شفا دارای ۲۳۵ تخت بستری در زمینی به مساحت ۴۷ هزار و ۲۵۰ مترمربع و زیربنای ۱۶ هزار و ۴۵۰ مترمربع ساخته شده است.
بهرامی یادآور شد: برای این بیمارستان تازه تاسیس ۸۰ میلیارد تومان اعتبار جهت ابنیه ساختمان و ۶۰ میلیارد تومان برای تجهیزات پزشکی آن هزینه شده و از امروز به صورت کامل آماده خدمات رسانی به مردم شهرستان و مناطق همجوار است.
بیمارستان ۲۳۱ تختخوابی تالش
بیمارستان ۲۳۱ تختخوابی شهید نورانی شهرستان تالش در غرب استان گیلان، همزمان با هفت بیمارستان و مرکز درمانی دیگر در استانهای مختلف کشور، با دستور رئیسجمهوری به بهرهبرداری رسید.
بیمارستان تنفسی ۶۴ تختخوابی زابل
بیمارستان ۶۴ تختخوابی زابل با حضور معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، استاندار سیستان و بلوچستان و جمعی از مسوولان استانی امروز توسط رییس جمهوری به صورت ویدئوکنفرانس افتتاح شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل در حاشیه این مراسم اظهارداشت: عملیات ساخت این بیمارستان با زیربنای پنج هزار و ۸۰۰ متر مربع از سال ۹۴ در شمال سیستان و بلوچستان آغاز شده بود.
هادی میرزایی افزود: برای راهاندازی این بیمارستان تخصصی تنفسی ۲۷ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.
وی ادامه داد: با توجه به شرایط حاد منطقه سیستان به لحاظ توفان شن، ریزگردها و همجواری با کشور افغانستان به عنوان کانون بسیاری از بیماریهای ریوی، ساخت بیمارستان تخصصی تنفسی در زابل لازم بود.
بیمارستان خاتم الانبیا (ص) بهشهر
بیماستان خاتم الانبیاء (ص) بهشهر در استان مازندران نیز با زیربنای بالغ بر ۱۸ هزار متر مربع و ۲۲۴ تخت بیمارستانی امروز افتتاح شد.
این بیمارستان با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال و اشتغال زایی ۷۷۳ نفر ساخته شده است. پروژه بیمارستان بهشهر که عملیات اجرایی آن در ۵ طبقه و از سال ۱۳۸۷ عملیات اجرایی آن آغاز شد، دارای بخشهای جراحی با ۶ تخت، اورژانس با ۲۰ تخت، بخش بستری با ۱۴۷ تخت و بخشهای ویژه با ظرفیت ۵۱ تخت است
نظر شما