به گزارش قدس آنلاین، شری آچاریا پرامود کریشنام؛ رهبر معنوی جامعه هندوبرمن در وبینار تخصصی «زیبائیهای اربعین از نگاه ادیان» که با همکاری سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی، بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی و فدراسیون بینالمللی خوجههای اثنی عشری برگزار شد، با بیان اینکه هیچ چیز در این دنیا دائمی نیست، گفت: چیزی که تاکنون در این دنیا تغییر نکرده عشق و ارادت به امام حسین(ع) است زیرا او یک حقیقت است و حقیقت تغییر ناپذیر است.
وی با بیان اینکه امام حسین(ع) حقیقت است و حقیقت خواهد ماند، اظهار کرد: با شهادت امام حسین(ع) راه حقیقت روشن شد و موجب شد نور حقیقت هیچ گاه خاموش نشود.
رهبر معنوی جامعه هندوبرمن با اشاره به اینکه شناخت امام حسین(ع) زبان، نژاد و دین نمیشناسد و امام حسین(ع) در قلب تمام دنیا جا دارد، ادامه داد: من یک هندو مذهب هستم؛ من به ایران و سایر کشورهای مسلمان وابستگی ندارم اما به امام حسین(ع) علاقه دارم.
وی با بیان اینکه شالوده دین عشق است و تمام خصوصیات این عشق در امام حسین(ع) تجلی یافته است، گفت: امام حسین(ع) منشا عشق، معرفت و فضیلت است.
پرامود کریشنام، خاطرنشان کرد: کمک کردن و خدمترسانی به مردم مستضعف و عشق و ایمان جزئی از دین است و در تمام ادیان تاکید شده است، امام حسین(ع) برای احیا دین خود جنگید و در این راه پیروز میدان بود زیرا او بود که جاودانه شد.
صحنه کربلا مملو از درسهای مختلف برای بشریت است
کریستوفر کلوهسی؛ اسقف کاتولیک آفریقای جنوبی و نویسنده چندین کتاب با موضوع حضرت فاطمه(س) نیز در این وبینار با بیان اینکه اگر صلح میخواهید باید برای برقراری عدالت تلاش کنید، گفت: افراد دیندار همواره در تلاش هستند به این عدالت برسند.
وی گفت: امام حسین(ع) و حضرت زینب(س) مدل بسیار عالی در برقراری صلح و عدالت هستند؛ زیرا آنان با کمک امدادهای الهی در جنگی بزرگ شرکت کردند و برای برقراری عدالت و صلح جنگیدند.
کلوهسی، افزود: سخنان و خطبههای حضرت زینب(س) در کوفه و همچنین در دربار یزید بیانگر دانش او بود و صحنه کربلا مملو از درسهای مختلف برای بشریت است.
وی ادامه داد: «ما رأیت الا جمیلا» از زیباترین و قویترین بینشها و از بهترین سخنان نسبت به حادثه عاشورا است و در واقع شاخصترین کلام در واقعه عاشورا در این جمله خلاصه شده است.
اسقف کاتولیک آفریقای جنوبی در ادامه به سخنرانی حضرت زینب(س) بین مردم کوفه اشاره و بیان کرد: حضرت زینب(س) در اولین سخنرانی خود، کلامشان را با حمد خداوند آغاز کردند و سپس به سرزنش قومی پرداختند که نوه پیامبرشان حضرت محمد(ص) را به شهادت رساندند و زمینه را برای اسارت اهل بیت سید الشهدا(ع) فراهم کردند.
وی تصریح کرد: ابن زیاد در مجلسی که به مناسبت پیروزی در واقعه کربلا تشکیل داد و اسرا را به آنجا آورده بود، خطاب به حضرت زینب(س) گفت: «خدای را سپاس که شما را رسوا کرد و آنچه گفته بودید نادرست از کار درآمد»؛ این بانوی بزرگوا نیز در پاسخ به ابن زیاد فرمودند: «خدای را سپاس که ما را از خاندان پیامبر(ص) قرار داد و از پلیدیها پاک است».
کلوهسی بیان کرد: حضرت زینب(س) با این سخنان خود به عنوان نماینده تمامی اهل بیت(ع) جواب کوبندهای به ابن زیاد و یارانش دادند و ضربه مهلکی نیز به آنان وارد کرد.
منبع: آستان نیوز
انتهای پیام/
نظر شما