تحولات منطقه

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: بر طبق برنامه ریزی های انجام شده در سال ۱۴۰۱ چیزی به نام روستای با کمبود و بحران آب در این استان نخواهیم داشت.

هیچ روستای خراسان رضوی در سال ۱۴۰۱ بحران آب نخواهد داشت
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، سید ابراهیم علوی افزود: طبق ارزیابی‌ها امسال، هزار و ۵۰ روستای خراسان رضوی در فصل تابستان و در زمان اوج مصرف با کمبود آب مواجه و ۲۲۹ روستا دارای تنش آبی هستند که اجرای این اقدامات در مجموع با هزینه دو هزار و ۵۶۰ میلیارد ریال پیش بینی شده است.
وی اضافه کرد: به دنبال یکپارچه سازی خدمات شرکتهای آب و فاضلاب شهری و روستایی، از ابتدای امسال با اقدامات انجام شده وضعیت شرایط آبی در ۹۱۳ روستای خراسان رضوی با هزینه ۲۵۰ میلیارد ریال بهبود یافته است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: روستاهای دارای بحران آب در شهرستان مختلف استان و بیشتر در شهرستانهای نیشابور، سبزوار، گناباد، قوچان، تربت‌جام و خواف واقع شده‌اند.
علوی افزود: اجرای طرحهای زود بازده تامین آب در قالب ۵۰ پروژه، حفر ۲۵ حلقه چاه جدید، استفاده از منابع آبی شهرها برای کمک به آبرسانی روستاها، مهندسی مجدد ۲۱۰ حلقه چاه در روستاها، اجرای ۲۴ پروژه آبرسانی توسط بسیج سازندگی و خیرین و همچنین اجرای ۳۰ پروژه با مشارکت مردم در قالب نذر آب از اقدامات انجام شده در راستای بهبود شرایط کم آبی در روستاهای استان طی سال جاری است.
وی همچنین از افتتاح عملیات آب رسانی به ۵۹ روستای خراسان رضوی در قالب پویش الف- ب - ایران وزارت نیرو طی هفته های آینده خبر داد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: در حال حاضر دو هزار و ۲۷۱ روستا با جمعیت یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در قالب ۵۰۰ هزار مشترک روستایی زیر پوشش شرکت آبفای خراسان رضوی قرار دارند.
علوی افزود: در حال حاضر ۹۱ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار در خراسان رضوی زیر پوشش شرکت آبفای استان هستند و بقیه به صورت خودگردان اداره می شوند که به تدریج همه روستاها تحت پوشش قرار خواهند گرفت.
وی اضافه کرد: سالانه ۱۲۰ میلیون متر مکعب آب تولید و در اختیار روستاهای خراسان رضوی قرار می گیرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت:  منابع آب روستایی در خراسان رضوی شامل ۸۷۴ حلقه چاه، ۱۹۹ چشمه، ۶۸ قنات و ۲ منبع آب سطحی است.
یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از جمعیت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی ساکن دو هزار و ۵۴۰ روستای این استان هستند.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.