قدس آنلاین: حجت الاسلام روح الله حریزاوی گفت: اول خرداد سال گذشته رهبر معظم انقلاب درخصوص لزوم تشکیل حلقه های میانی برای مقدمه سازی به منظور تشکیل دولت اسلامی نکاتی را برای دانشجویان به عنوان تتها راه رسیدن به دولت اسلامی بازگو کردند. حلقه های میانی عناصری هستند که قدرت کشف و حل مساله را در افق شهرستانی، استانی و حتی ملی دارند و می توانند واسطه ای میان دولت و مردم برای حل مساله باشند.
حریزاوی ادامه داد: علت این که سازماندهی، قدرت دهی و تسهیل گری حلقه های میانی در رویکرد جدید سازمان تبلیغات اسلامی مورد توجه است، همین مساله است که در وقایع و حوادث طبیعی و غیرطبیعی این حلقه های میانی خود را نشان می دهند و به همین دلیل به جای تقویت تصدی گری بخش های دولتی، حاکمیتی و رسمی، می خواهیم نقش آنها را کاهش دهیم تا این سازمان ها به تنظیم گری، حمایتگری و تسهیل گری بسنده کنند و حلقه های میانی و گروه های مردمی جایگاه تصدی گری و سازماندهی را پیدا کنند.
یعنی سازمان ها حتی در مدل جدید حکمرانی کشور باید از سازماندهی دست بردارند و فقط به خدمات دهی، تنظیم گری و قانونگذاری یپردازند تا نقش مردم پررنگ تر شود و این رازی است که در مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی و در اصل مکتب امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب وجود دارد.
وی ادامه داد: همانگونه که شهید قاسم سلیمانی اعتقاد داشت هرگاه حضور مردم کمرنگ شود مشکلات بر ما چیره می شود، یکی دیگر از جملات طلایی شهید سلیمانی این بود که فرصت هایی در تهدیدها وجود دارد که در خود فرصت ها نیست و این جملات طلایی حاج قاسم راهبرد اصلی ماست.
حریزاوی با اشاره به تشکیل قرارگاه شهید قاسم سلیمانی افزود: ما به مدت یک ماه تمام محورهایی را جمع آوری کردیم که بعد از فرمان سوم رهبر معظم انقلاب شکل گرفت و ایشان در مقابله با موج سوم کرونا فرمود جوانان مومن و مخلص برای خدمت به محرومان و آسیب دیدگان ازکرونا پای کار بیایند.
ما متوجه شدیم که ۱۰ جریان در کشور در ۱۰ حوزه به صورت بی نام و نشان، با شناسنامه، با مجوز، بی مجوز یا آتش به اختیار مشغول فعالیت هستند و ما این فعالیت ها را برشمردیم.
وی افزود: برخی از این نهادها و جریان ها در قالب جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی و تشکل های مردمی از قدیم با سازمان تبلیغات اسلامی کار می کردند و تشکل های جدیدی نیز در حال پیدایش هستند که این نهادها را در ۱۰ حوزه دسته بندی کردیم و به شناسایی حدود ۴۰ دستگاه پرداختیم که بیشترین نقش را می توانستند نسبت به گروهای مردمی ایفا کنند.
این مقام مسئول ادامه داد: به جز برخی دستگاه ها مانند شهرداری ها و سازمان های آب و برق که به عنوان دستگاه های خدماتی شمرده می شوند، دستگاه هایی با مردم ارتباط مرتب دارند و به نوعی امدادی هستند و در قالب گروه بندی ها و شبکه های مردمی خدماتی ارائه می دهند. بر همین اساس این سازمان ها را شناسایی کرده و در جلسه قرارگاه شهید قاسم سلیمانی که اخیرا برگزار شد، سعی کردیم با کمک آنها به شناسایی میزان خدماتی بپردازیم که این گروه ها می توانند ارائه کنند و حتی این فعالیت ها را افزایش دهیم.
وی افزود: این ارتباط با دستگاه ها در کارگروه های تخصصی دهگانه ادامه خواهد داشت و هر دستگاه ممکن است در چند حوزه بتواند خدماتی را ارائه دهد. بعضی دستگاه ها با شبکه های مردمی کار می کنند ولی همه اینها یک بار کنار هم ننشسته بودند تا ظرفیت هایی را به گروه های مردمی ارائه می کنند، لذا تلاش می کنیم ضمن هم افزایی این دستگاه ها از هرگونه دوباره کاری و موازی کاری جلوگیری شود و از طرف دیگر توجه بیشتری به مواردی شود که مغفول مانده است.
حریزاوی با اشاره به راه اندازی قرارگاه حاج قاسم سلیمانی اضافه کرد: ما افقی را می بینیم که عملیات حاج قاسم همانگونه که در محور مقاومت رویه وی بود، در محور تقویت مقاومت داخلی انجام دهیم و این جریان بتواند در بحران های دیگر نقش آفرین باشد.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/
نظر شما