تحولات منطقه

رییس جهاد کشاورزی جغتای گفت: همزمان با پایان فصل برداشت چغندرقند ۱۵۰ هزار تن محصول از کشتزارهای این شهرستان در خراسان رضوی برداشت شد.

۱۵۰ هزار تن چغندر قند در جغتای خراسان رضوی تولید شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، خلیل شایستگان افزود: امسال سه هزار و ۱۰۰ هکتار از مزارع این شهرستان سطح زیر کشت چغندر رفته بود که به طور میانگین ۴۸ تن محصول در هکتار برداشت شد.

وی اضافه کرد: با آموزش و ترویج کشت چغندرقند و حمایت‌های دولت، سطح زیر کشت این محصول در جغتای نسبت به سال گذشته بیش از ۲ برابر شده است.

رییس جهاد کشاورزی جغتای گفت: بیشتر محصول برداشتی چغندر این شهرستان به کارخانه قند جوین تحویل داده شده است.

۲۴ هزار و ۸۵۰ هکتار از زمینهای کشاورزی جغتای زیر کشت محصولاتی همچون گندم، جو، کلزا، چغندرقند، ذرت و هندوانه است.

مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری جغتای در فاصله ۳۵۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.