تحولات منطقه

انتشار خبر برگزاری کنسرت اینترنتی بابک جهانبخش، با قیمت ۵۵ هزار تومانی بلیت، با واکنش‌های بسیار تندی از سوی مخاطبان مواجه شد.

ماجرای جنجالی بلیت ۵۵ هزار تومانی کنسرت مجازی بابک جهانبخش
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، بعد از جنجال هایی که به خاطر قیمت ۵۵ هزار تومانی کنسرت مجازی بابک جهانبخش به وجود آمد، این خواننده توضیحاتی را در صفحه شخصی خود ارائه داد و گفت خرید بلیت کنسرت یک مسئله شخصی است.

انتشار خبر برگزاری کنسرت اینترنتی بابک جهانبخش در روزهای ۲۶ و ۲۷ آذر ماه سال جاری که با اعلام قیمت ۵۵ هزار تومانی برای بلیت، با واکنش‌های بسیار تندی از سوی مخاطبان مواجه شد.

محمد حاتم‌پور یکی از مدیران ارشد موسسه برگزارکننده کنسرت‌های بابک جهانبخش در این باره نوشت: «اخیرا شرکت آوای فروهر در راستای ایفای نقش فرهنگی خود اقدام به تولید و پخش کنسرت «احساس» خواننده گرامی بابک جهانبخش کرده است که متاسفانه اعتراض برخی به ظاهر هنردوست را به همراه داشته است. در شرایط اقتصادی که کوچک‌ترین خدمات هم گزاف‌ترین هزینه‌ها را به همراه دارد چرا برخی دوستان تصور می‌کنند چنین پروژه بزرگی که بیش از شصت نفر هنرمند و عوامل بر روی استیج و پشت صحنه و بیش از یک هفته زمان و حدود نیم میلیارد تومان هزینه درب داشته نباید نتیجه و بازخورد مالی داشته باشد. در دورترین کشورها هم فرهنگ حمایت از هنر و هنرمند جا افتاده، تا کی می‌خواهیم رایگان یا به صورت غیرقانونی به دانلود و کپی هنر ادامه دهیم؟»

همچنین بابک جهانبخش نوشت:

«سلام صبح زیباتون بخیر. خیلی از پیام‌های پر مهرتون ممنونم. فقط برای اینکه در جریان باشید از پارسال که اینجوری شد جهان، به بنده حضور در چند برنامه مختلف پیشنهاد شد که در هیچکدام شرکت نکردم و دلایل حرفه‌ای خودم رو داشتم! یعنی  «نه» گفتم که به زمانش بهترینم رو برای شما که بهترین هستید ارائه کنم. برای هر کدام از این برنامه‌ها از جمله کنسرت‌های آنلاین و لایو شوها هم مبلغ قابل توجهی بهم پیشنهاد شد که فقط باشم! و حضور نیافتم به دلیل اینکه کیفیت برام اولویته و یه اصول خاصی داره کارهام و همکارانی که باهام کار کردن میدونن کیفیت رو فدای هیچ چیزی نمی‌کنم! ولی امروز گویا بیش از همه زیر سوالم!

در ضمن بابت اجرای کنسرت آنلاین‌ها تمامی هنرمندانی که شرکت کردن و اگه اشتباه نکنم ارگانی هم برگزار کرده بود، دستمزد خوبی دریافت کردند که حقشون هم بود؛ چون هنرمند شغلشه درسته که با عشق فعاله، ولی حاصل تلاش شبانه روزشه باید دریافتی داشته باشه همانطور که بقیه انسان‌ها هم شاغلند و از همین دریافتی‌ها برای فرهنگ و تولید آثار جدید هزینه می‌کنه!

اما خطاب به عزیزانی که پروژه ندیده ما رو میکوبن و کمپین راه انداختن! هیچکس زوری بلیت نمیخره و تماما یک انتخاب شخصیه! مثل سینما رفتن و اکران یک فیلم رو دیدن.  قیمت گذاری که شده بر اساس میزان تقاضای محدوده و شما به تعداد فالوور نگاه نکنید! اگه اینجوری بود که جای فصلی چند سانس اجرا باید کل سال ۲۴ ساعت اجرا میذاشتیم که ۳.۷ میلیون جا بشن عزیزان! هدف اولیه اصلا سود نیست و صرفا تهیه کنندگان در شرایط فعلی که هیشکی هیچ کاری نمی‌کنه از ترس! به اینکه ضرر نکنند هم راضی هستند و اعتبارمون و رضایت شما بی نهایت برامون ارزشمنده. ولی به اثری که تولید کردیم ایمان داریم و هیچی کم نذاشتیم و اصلا هدفمند تولید کردیم که کیفیتش سینماتیک بشه و جذابیتش چند برابر و نتیجه یک تلاش بلند مدته که تماما عشق به مخاطب رو در آن خواهید دید.  ضمنا دفتر محترم موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد مجوز کنسرت تصویری صادر می‌کند نه آنلاین! آنلاین هم فعلا اجازش دست صدا و سیماست و قوانین خاص خودش را دارد!

در نهایت چقدر بد که باید همیشه یک طومار توضیح بدیم و آخرش به خودم بگم اصلا چه کاری بود که اینهمه زمان بذاری تهش هم حرف بخوری!
و یه چیزی یادم رفت سانس‌ها تعیین شدن که عزیزانی که مشغولن در ساعت مورد نظر، به مشکل خوردن و تو مسیر موندن بتونن در ساعت مقرر دیگری این امکان رو داشته باشن»

ماجرای جنجالی بلیت ۵۵ هزارتومانی کنسرت مجازی بابک جهانبخش

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.