به گزارش قدس آنلاین و به نقل از روابط عمومی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کلات، علی شکاری در سفر به شهرستان های کلات و درگز بیان کرد: نسخه راهگشا و حل مشکلات بهره برداران مرتع بطور کلی، اقتصادی کردن و تهیه طرح های مرتعداری اقتصادی تلفیقی با مشارکت مرتعداران و با نظارت کارشناسان منابع طبیعی و آبخیزداری می باشد.
وی عنوان کرد: هدف از اجرای طرح های اقتصادی مرتعداری افزایش ضریب پوشش گیاهی و حفاظت پایدار از اکوسیستم های مرتعی و جنگلی بوده که در نتیجه رونق اقتصادی این عرصه ها و ارتقای سطح معیشت بهره برداران با مشارکت جوامع محلی، کاشت نهال صنوبر با هدف زراعت چوب و احیای مراتع با کاشت گیاهان دارویی فراهم می آید.
شکاری اظهار داشت: راه برون رفت از وضعیت موجود و اقتصادی نمودن مراتع، اجرای ماده ۳ قانون حفاظت از جنگلها و مراتع کشور در خصوص تهیه و اجرای طرح های مرتعداری اقتصادی با مشارکت مرتعداران می باشد.
وی از تعاونی های مرتعداری، جنگلداری، تخصصی فراگیر منابع طبیعی و آبخیزداری، بهره برداران سامانه های عرفی دارای پروانه چرا و بهره برداران زمین زراعتی با آب کافی درخواست نمود تا برای تحقق این هدف به ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ها هماهنگ باشند.
انتهای پیام/
نظر شما