به گزارش قدس آنلاین، دکتر عبدالرضا نوروزی افزود: یکی از مهمترین علل چاقی در کودکان، تغییرات روش و سبک زندگی است، این تغییرات شامل استفاده از غذاهای پرکالری است چرا که غذاهایی که اکنون کودکان چه به عنوان تنقلات و چه به عنوان غذاهای اصلی میخورند دارای تراکم کالری زیاد هستند.
وی ادامه داد: اگر ۲۵ سال پیش متوسط تراکم کالری و میزان کالری در یک وعده نهار یا شام یک کودک حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ کالری بود، اکنون این تراکم کالری به حدود ۴۶۰ کالری افزایش یافته است یعنی کودک همان غذا را میخورد اما میزان انرژی و کالری موجود در این غذا بیشتر شده است.
متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در گذشته مصرف تنقلات و میزان کالریهای آنها خیلی کمتر بود به طور مثال حدود ۲۵ سال پیش یک بسته بیسکویت معمولی که دانشآموز در زنگ تفریح استفاده میکرد، دارای ۳۰ گرم وزن و با میزان ۱۵۰ کالری بود اما اکنون یک بسته بیسکویت متوسط دارای حدود ۵۰ گرم وزن با میزان ۲۱۰ کالری شده است که این یعنی حدود ۴۰ درصد حجم و کالری غذا افزایش یافته است.
وی افزود: اصلاح سبد غذایی و استفاده از خوراکی هایی با حجم و کالری استاندارد و استفاده از میوه ها و سبزیجات و حبوبات در سبد غذایی کودکان می تواند در جلوگیری از چاقی و اضافه وزن آنان موثر باشد.
منبع: ایرنا
انتهای خبر/
نظر شما