به گزارش قدس آنلاین، ولیالله جغتایی افزود: تامین به موقع نهادههای طیور و توسعه زنجیره صنعت مرغ از عوامل رغبت مرغداران سبزواری به افزایش جوجهریزی بوده که به افزایش حجم تولید گوشت مرغ و عرضه آن به بازار شده است.
وی مدت زمان هر دوره جوجهریزی ۶۰ تا ۷۰ روز ذکر و بیان کرد: مجوز جوجهریزی برای واحدهای مرغداری در صورت رعایت ضوابط بهداشتی و در نظر گرفته شدن فاصله زمانی بین دو دوره جوجهریزی، برای دوره بعدی صادر میشود.
رییس شبکه دامپزشکی سبزوار به نظارتهای لازم بهداشتی و تخصصی بر فعالیت حرفهای پرورشدهندگان طیور از جمله مرغ نیز اشاره و بیان کرد: همه اطلاعات مربوط به فرایند پرورش مرغ شامل جوجهریزی، واکسیناسیون، بروز و درمان بیماریهای طیور هماینک در "سامانه پایش و مراقبت بیماریهای طیور" ثبت میشود.
فعالان صنعت مرغداری در سبزوار با تولید سالانه ۳۰ میلیون قطعه مرغ، یک چهارم گوشت مرغ مصرفی را در خراسان رضوی تولید و تامین میکنند.
۳۶۵ واحد مرغداری گوشتی و ۱۲ واحد مرغ تخمگذار در سطح این شهرستان دایر و فعال است.
سبزوار در فاصله ۲۳۰ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.
منبع: ایسنا
انتهای خبر/
نظر شما