به گزارش قدس آنلاین، دکتر محسن نژاد بابیان اینکه یکی از راههای کنترل ریسک سرمایهگذاری، بیمه کردن محصولات تولیدی است، افزود: بیمه یک مکانیزم تأمین مالی ریسک است که در این رهیافت علاوه بر اینکه میتواند خسارات غیرمترقبه را تأمین مالی کند، میتواند ناراحتی فکری و فیزیکی ناشی از ترس و نگرانی بیمهگذار را از نیز بین ببرد.
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای آبزیان اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی با اشاره به اینکه تأمین وجوه موردنیاز برای سرمایهگذاری از دیگر مزایای بیمه در تولیدات آبزی پروران است، یادآور شد: تمامی آبزیان پرورشی در تمامی ردههای سنی (تخم چشم زده، لارو، بچه ماهی) میبایست در برابر عوامل خطر اعلامی تحت پوشش بیمه اجباری قرار گیرند، چراکه خسارات ناشی از این عوامل خطر صرفاً از طریق مکانیسم بیمه و توسط صندوق بیمه محصولات کشاورزی قابل پرداخت است.
وی ابراز کرد: تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی اعم از دولتی، تعاونی و خصوصی مکلف هستند مطابق ماده 9 قانون نظام جامع دامپروری کشور مصوب ۸۸/۵/۷ نسبت به برقراری بیمه اقدام کنند.
نژاد تأکید کرد: در حال حاضر تعداد هزار و ۵۱۱ مزرعه پرورش آبزیان گرم آبی با ۲ هزار و ۹۵۰ تن تولید، ۳۹۹مزرعه پرورش آبزیان سرد آبی با هشت هزار و۴۵۷ تن تولید و۸۴ مرکز پرورش و تکثیر آبزیان زینتی با تولید ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه در خراسان رضوی فعال هستند.
منبع: فارس
انتهای پیام/
نظر شما