به گزارش قدس آنلاین ، مهندس احمد افروغی با بیان اینکه در کشورهای توسعه یافته به آموزش عالی مهارتی توجه ویژهای میشود و این مساله در کشور ما نیز باید مورد توجه قرار گیرد، از پذیرش دانشجو در دو رشته جدید “مدیریت کسب و کار” و “طراحی لباس” برای ترم مهر سال جاری در این مرکز خبر داد.
وی با بیان اینکه مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد با نگاهی ویژه به این موضوع بر پذیرش دانشجو در رشتههای مهارتی و کاربردی تاکید دارد، گفت: برای ترم تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ این مرکز در ۱۴ رشته کاردانی حرفهای و ۱۱رشته کارشناسی ناپیوسته مهارتی اقدام به پیش ثبت نام دانشجو نموده است.
افروغی ادامه داد: علاقمندان به ادامه تحصیل میتوانند تنها با ارایه مدرک دیپلم در مقطع کاردانی حرفهای در هر یک از رشتههای “مدیریت کسب وکار“، “طراحی لباس“، “دوخت و تکنولوژی لباس“، “هنرهای تجسمی – گرافیک“، “امور فرهنگی“، “روابط عمومی“، “ گردشگری“، “شبکههای کامپیوتری“، “فناوری اطلاعات – اینترنت و شبکههای گسترده“، “نرم افزار- برنامهسازی کامپیوتری“، “ریخته گری”، “مترجمی زبان انگلیسی(آثار مکتوب و دیداری و شنیداری)، “مربیگری پایه فوتسال” و “مربیگری پایه آمادگی جسمانی” ثبت نام نمایند.
وی تصریح کرد: دارندگان مدرک کاردانی و یا کارشناسی پیوسته نیز می توانند جهت کسب مدرک معتبر تحصیلی در هریک از رشتههای مهارتی مقطع کارشناسی ناپیوسته این مرکز از جمله “مدیریت فرهنگی(برنامه ریزی فرهنگی،ارزیابی فرهنگی)“، “روابط عمومی(الکترونیک و افکارسنجی)”، “مدیریت گردشگری“، “طراحی و الگوسازی پوشاک – لباس مجلسی و خانگی“، “گرافیک – پوستر و نشانه“، “مهندسی فناوری شبکههای کامپیوتری“، “مهندسی فناوری اطلاعات-برنامهنویسی تحت وب“، “مهندسی فناوری اطلاعات – فناوری اطلاعات“، “مترجمی همزمان زبان انگلیسی“، “مدیریت اماکن ورزشی” و “مربیگری آمادگی جسمانی” ثبت نام نموده و ادامه تحصیل دهند.
وی با اشاره به اینکه علاقمندان میتوانند از طریق صفحه اینستاگرام مرکز به آدرس ek_jdm_mashhad در جریان برنامهها و اطلاعیهها قرار بگیرند، ادامه داد: هماهنگی لازم جهت ثبت نام اولیه در مرکز انجام شده است و متقاضیان میتوانند جهت پیش ثبت نام با شماره تلفن ۳۱۹۹۷ داخلی ۲۷۵ یا ۲۴۶ تماس حاصل فرمایند.
رییس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در ادامه با تاکید بر اینکه این مرکز در زمینه کسب و کارهای دانشجویی تا ورود به بازار کار از دانشجویان حمایت خواهد کرد، افزود: براساس برنامه توسعه ششم توسعه می بایست سهم دانشجو در نظام آموزش عالی مهارتی به ۳۰ درصد میرسید که متاسفانه نه تنها تحقق نیافته بلکه به حدود ۱۲ درصد در سال ۹۹ کاهش پیدا کرده است.
وی اظهارداشت: از جمله برنامههایی که دولت سیزدهم میتواند با هماهنگی مجلس در جهت حمایت از نظام آموزش عالی مهارتی داشته باشد، اختصاص بودجه به مراکز با کیفیت علمی کاربردی در جهت کیفی سازی و توسعه رشتهها می باشد.
احمد افروغی با تاکید بر اینکه بازار کار تشنه مهارت است، خاطرنشان کرد: توجه به نظام آموزش عالی مهارتی میتواند تا حد زیادی مشکل اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی را مرتفع نماید.
رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد یادآور شد: اصلاح نظام آموزشی در آموزش و پرورش و آماده نمودن دانش آموزان برای ورود به نظام آموزش عالی مهارتی عامل بسیار مهمی است که می بایست مورد توجه قرار گیرد
نظر شما